AcasăAmy a murit logodita

Amy a murit logodita

Amy voia sa se aseze la casa ei , alaturi de regizorul Reg Traviss

Cantareata Amy Winehouse, care a decedat in conditii inca neelucidate, acum mai bine de o saptamana, visa sa imbrace rochia de mireasa in 2012.

Amy voia sa se aseze la casa ei , alaturi de regizorul Reg Traviss

Amy Winehouse planuia sa se elibereze de demonii care o chinuiau de atata  amar de ani si sa inceapa o viata noua, fara alcool si droguri, alaturi de iubitul ei, regizorul Reg Traviss. Cel putin asa afirma surse din apropierea artistei, decedata acum mai bine de o saptamana in conditii inca nedeslusite.

Amy se logodise cu Reg cu cateva saptamani inainte sa moara, cand el a cerut-o de nevasta. Evident, ea a raspuns afirmativ, fara sa stea pe ganduri. Il iubea foarte mult pe Reg„, a dezvaluit recent un apropiat al cantaretei. „Planuiau sa se casatoreasca la anul si sa isi petreaca restul zilelor impreuna”, a declarat aceeasi sursa, care a adaugat ca Amy primise de la iubitul ei un inel de logodna cu diamant.

 

 

 

 

 

author avatar
Alina Creanga
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger