AcasăNewsUPDATE Alarma falsa la Amsterdam: Pasagerii din avion NU au fost luati...

UPDATE Alarma falsa la Amsterdam: Pasagerii din avion NU au fost luati ostatici

(foto: wikipedia)

UPDATE – Situatia de pe aeroportul din Amsterdam s-a lamurit. A fost vorba de o alarma falsa. Pasagerii avionului sunt in siguranta si nu a fost vorba de o luare de ostatici, ci de o eroare de comunicare intre pilotul aeronavei de pasageri si turnul de control.

Un avion de pasageri a aterizat, miercuri, la Amsterdam. Autoritatile locale au luat masuri de urgenta, dupa ce au fost anuntate despre o posibila luare de ostatici la bordul aeronavei.

(foto: wikipedia)

Avionul despre care s-a crezut ca ar fi fost deturnat decolase de la Malaga, Spania. Aeronava a aterizat pe Aeroportul Schiphol, din Amsterdam, escortata de avioane militare. Deocamdata nu se cunosc informatii exacte cu privire la numarul pasagerilor aflati in respectivul avion, despre care se banuieste ca ar fi fost luati ostatici.

Avionul se afla inca pe pista si nicio persoana nu a coborat din aeronava, potrivit BBC. Fortele speciale au inconjurat aparatul de zbor. Reprezentantii companiei spaniole careia ii aparine avionul sustin, insa, ca zvonurile sunt false si ca nu e vorba de vreo luare de ostatici.

178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger