AcasăNewsAmericanii s-au speriat de România! Ne-au pus pe lista "nu călătoriţi"! Băsescu...

Americanii s-au speriat de România! Ne-au pus pe lista „nu călătoriţi”! Băsescu a explicat de ce am ajuns o ţară non-grata

traian-basescuTraian Băsescu îl ia la mişto pe Drulă: "Mă mir că nu au spus că mecanicul a băut cu mine"

Statele Unite şi-au arătat preocuparea faţă de ravagiile pe care le face pandemia în România şi şi-au atenţionat cetăţenii să nu călătorească în ţara noastră.

Autorităţile de peste Ocean au adăugat 116 ţări pe lista consultativă „Nivelul patru: nu călătoriţi”, din cauza pandemiei COVID. Pe listă a fost inclusă și România, alături de Marea Britanie, Canada, Franţa, Israel, Mexic și Germania.

În România, teste puţine, dar cazuri multe

Americanii nu sunt la fel de proști ca românii. Pe români îi păcălești cu cifre, cu un număr mic de infectări. Americanii văd raportul dintre numărul de infectați și morți.

Nu e o interdicție de călătorie, ci o avertizare. Pe timpul lui Trump au fost 34 de țări, iar Joe Biden a cuprins 150 de țări. Alături de noi sunt toate țările din Schengen”, a declarat Traian Băsescu la postul Romania TV.

România, în pericol din cauza conflictului Rusia – Ucraina?

Fostul preşedinte al României a spus că trebuie să rămânem în alertă din cauza conflictului Rusia – Ucraina.

Am umflat gogoaşa asta a manevrelor militare ale Federaţiei Ruse la frontierele Ucrainei dincolo de orice limită. Sigur, ea a fost umflată politic şi de nepricepuţi. Federaţia Rusă are nişte mari poligoane de tragere la 200 km de frontiera Ucrainei.

Atâta timp cât militarii Federaţiei Ruse erau în poligoane, nu era nicio problemă. Sigur, nu place nimănui să aibă concentrări de forţe militare la frontieră.

Şi pe noi ne poate îngrijora că Federaţia Rusă a transferat din Marea Azov un număr mare de nave de desant în Marea Neagră”, a mai zis Băsescu.

author avatar
Andrei Ștefan
457 afisari

2 COMENTARII

  1. Eu cred ca s-au speriat tare de Petrov. Când au aflat ca e din tagma banditilor au gonit la vale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger