AcasăNewsAmericanii pun bocancul pe grumazul Romaniei

Americanii pun bocancul pe grumazul Romaniei

De ziua SUA, politicienii fac cadou „partenerului strategic” o lege cu dedicatie

Ii doare fix in cot pe americani de cearta dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis. Pentru ei, termenii Statul paralel, ciuma rosie, #rezist nu inseamna nimic, doar ca ai nostri din strada sunt prea prosti ca sa accepte adevarul asta. Multi cred ca Washingtonul nu doarme de grija PSD, cand in realitate altele sunt preocuparile „fratelui” mai mare. „To make money” oricand si oriunde!

<strong>De ziua SUA politicienii fac cadou partenerului strategic o lege cu dedicatie<strong>

Si, mai ales, cu orice pret, chiar daca asta inseamna sa puna bocancul pe grumazul tarii. Caci asta au facut americanii marti, si-au incordat muschii la Bucuresti – reprezentanti ai companiilor Exxon si BSOG (Black Sea Oil&Gas) au supervizat trecerea prin comisii a Legii privind derularea operatiunilor petroliere pe mare! Controversata „Lege offshore” trebuie sa fie adoptata de Camera Deputatilor cat mai repede, iar Departamentul de Stat s-a asigurat ca va trece in forma dorita. Cu dedicatie pentru firmele americane, doar ieri a fost 4 iulie. La Multi Ani si sa ne stapaniti pe mai departe!

Strategia lui Dragnea

Multi s-au inflamat cand Parlamentul s-a reunit intr-o sesiunea extraordinara, blamand o asa-zisa incercare disperata a lui Liviu Dragnea de a trece mai repede modificarile la Legile justitiei. Iata ca se dovedeste alta a fi fost miza vitezei cu care s-au miscat parlamentarii. Exploatarea gazelor din Marea Neagra nu poate fi facuta cadou americanilor fara aceasta Lege offshore, a derularii operatiunilor petroliere pe mare. Ca, pe langa ea, PSD si-a urmarit si propriul interes legislativ, deja e o alta poveste, daca nu chiar o lectie de strategie politica.

In realitate, dupa cum vedem, americanii au facut presiuni pentru Legea offshore, dovada prezenta la sedintele comisiilor a sefilor de la Exxon si BSOG.

Sperietori pentru politicieni

Afisand o atitudine plictisita, ba usor ofuscata, ca si cum prin prezenta lor in sala le-ar fi facut un mare favor parlamentarilor intruniti in comisiile de specialitate, cei trei bosi de pe piata energetica (Christina Verchere – director general executiv al OMV Petrom, Richard Tasker – lead country manager ExxonMobil Romania, Mark Beacom – CEO Black Sea Oil&Gas) s-au concentrat mai degraba pe butonarea telefoanelor, ignorand dezbaterile politicienilor.

Este atitudinea celui constient ca lucrurile sunt aranjate, dar trebuie musai sa stea acolo, pe scaun, pret de cateva ceasuri. Sperietoare pentru niste parlamentari si-asa cu pemparsii pe ei!

Tara, vanduta la bucata

Concentrati pe niste ragaieli despre justitie si statul de drept, rezistentii din piete si-au intors privirile de la jaful care are loc in aceste zile. N-au mirosit cedarea Insulei Mari a Brailei catre arabi, nu le pasa nici de zacamintele gazeifere din Marea Neagra. Normal, singurele gaze care conteaza pentru oengisti sunt flatulatiile sorosiste.

Pentru cine n-a aflat, inca, Romania si-a cedat pe nimic inca un activ strategic. Intr-o perioada in care toate statele lumii cauta sa-si imbunatateasca resursele, parlamentarii nostri comit un atentat la siguranta alimentara a tarii prin cedarea Insulei Mari a Brailei (cel mai mare teren agricol nu numai din Romania, ci din Uniunea Europeana!) unor miliardari din Abu Dhabi.

Societatea civila protesteaza intrinsec

Apetitul romanilor pentru varsarea de sange s-a vazut si in aceste zile. Niciun protest in tara fata de cele doua tunuri (gazele din Marea Neagra si Insula Mare a Brailei), doar bocete ca nu-i Dragnea arestat mai repede. Pesemne ca astia sufera in tacere pentru pierderea avutiilor tarii, dar nu vor s-o arate si protesteaza intrinsec.

author avatar
Cristina Elvira
2.267 afisari

11 COMENTARII

  1. „Concentrati pe niste ragaieli despre justitie si statul de drept, rezistentii din piete si-au intors privirile de la jaful care are loc in aceste zile. N-au mirosit cedarea Insulei Mari a Brailei catre arabi, nu le pasa nici de zacamintele gazeifere din Marea Neagra. Normal, singurele gaze care conteaza pentru oengisti sunt flatulatiile sorosiste.”

  2. In Romania BALCANICA salbatica, dupa 1989, avem presedinti de tara, prim-ministri, ministri, parlamentari, presedinti de consilu judetene, prefecti, primari, judecatori, procurori, politisti, membri ai Curtii de conturi, ai Curtii Constitutionale, inspectori financiari, academicieni, ofiteri; MApN, SRI, SIE, STS, SPP, PREOTI in exercitiul functiunii cu AVERI ilicite FABULOASE, cu dosare penale in lucru in faze diferite de invastigare sau judecata. Este fireasca intrebarea, ce statut au cetatenii romani aflati sub acesti POLITRUCI IMPOSTORI , MAFIOTI conducatori si de ce suporta POPORUL asemenea autoritati publice, COMPROMISE, IMORALE, INCOMPETENTE populate de din belsug cu puscariabili si ticalosi ? Acesti penali si puscariabili au emis si emit de 28 de ani legi pentru protejarea libertatii si averilor proprii dobandite prin HOTIE si ca sa execute pedeapsa cu inchisoarea in petreceri si chefuri la domiciliile lor luxoase din tara si strainatate, FARA CONFISCAREA AVERILOR ILICITE. Unde in lume mai exista asemenea POPOR , JUSTITIE sau DREPTATE . In RO JUSTITIE SRL permite ca hotii si banditii FARAONI sa CONDUCA si sa ADMINISTREZE OBSTEA aparati de legile IMORALE facute de ei NAROZII si ticalosi???
    UNDE IN LUME MAI EXISTA PESTE 2.000 DE LEGI NECONSTITUTIONALE elaborate DE HOTI PENTRU HOTI si C.C.R. sau AVOCATUL POPORULUI sa taca ca porcii in papusoi….???
    În ultimii 28 de ani ECONOMIA TARII A FOST DISTRUSA si AVUTIA NATIONALA INSTRAINATA si insusita de MAFIOTI TRADATORI. Datoria țării a crescut de la PLUS 5 miliarde de dolari existenta IN 1990 la peste 100 de miliarde de euro in prezent , in conditiile in care taoate componentele sistemului social romanesc sunt pe ultimele locuri din lume (sanatate, invatamant, aparare, infrastructura, etc. )
    BOGATASII fraudisti ai ROMANIEI SUNT POLITICIENII SEMIDOCTI MAFIOTI SI TICALOSI PRECUM SI REPREZENTANTII PUTERII REZERVATE A STATULUI (din JUSTITIE, SECURITATE, ARMATA, etc). Ro este o tara bananiera. Peste 5 milioane de romani au emigrat, (9 romani pe ora emigreaza) suntem a doua tara din lume la emigratie dupa SIRIA.
    De ce si CUM s-a ajuns aici?
    Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…???
    Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro.
    Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala.
    I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi.
    De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman.
    Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce.
    Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national.
    UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VECURI VOR SA VA VADA…???…

    Dupa 1989 RO a fost capturata de mai multe MAFII si de catre GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA intitulate Formatiuni Politice sau PARTIDE POLITICE, care au devorat ECONOMIA si AVUTIA NATIONALA alungand in acelasi timp populatia din tara. LEGILE IN RO AU FOST si sunt ELABORATE DE BANDITII POLITRUCI ,nu in interesul general sau NATIONAL cum spunea IZMENARUL pretins academician Oprea G, ci in favoarea HOTILOR.
    Singura solutie pana la iscarea unei revolte sau a unei ciomageli sociale este SOLUTIONAREA RAPIDA SI SIMULTANA A DOSARELOR REVOLUTIEI SI MINERADELOR ocazie cu care sa se identifice vinovatii si clanurile lor si sa li se aplice pedeapsa PENALA cuvenita. Totodata CA SI CONSECINTA SE VA PUTEA APLICA PRINCIPIUL LUSTRATIEI in cadrul institutiilor statului. FARA SA FIE SOLUTIONAT DOSARUL REVOLUTIEI IN ROMANIA EXISTA CRIMINALI carora li s-au atribuit titluri de REVOLUTIONARI SI CU MERITE DEOSEBITE carora li se platesc INDEMNIZATII CONSISTENTE DE PESTE 7.000 de lei lunar dar si facilitati (terenuri, spatii comerciale, reduceri de taxe si impozite, etc) TOT EI CA SI PRIVILEGII AU FUNCTII IMPORTANTE IN CONDUCEREA STATULUI .
    Toate aceste atrocitati si anomalii sociale au dus la conducerea tarii in stil AFRICAN, TRIBAL, MAFIOT si duc la ingroparea Romaniei.
    Prin rezolvarea dosarului LOVITURII DE STAT din 89, se va constata ca putere politica de dupa 1989 a fost si ESTE ILEGITIMA pana in prezent!
    Prin rezolvarea dosarelor mineriadelor se va constata ca putere politica a fost si ESTE ILEGITIMA deoarece s-au organizat mineriadele si puciurile pentru reprimarea opozantilor, obstructionarea demaocratiei si ingroparea Ro!
    Prin rezolvarea dosarelor privatizarilor frauduloase CARE AU DUS LA FORMAREA BURGHEZIEI COMUNISTE se va constata ca TARA A FOST JEFUITA CU SUTE si mii DE MILIARDE DE DOLARI! CLASA POLITICA si AUTORITATILE POSTCOMUNISM TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU EXCROCHERIILE SI HOTIILE COMISE IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN!

    Pentru a destrama STATUL MAFIOT din Ro trebuie inceput cu DEPOLITIZAREA FUNCȚIILOR DE CONDUCERE din economie si administratie ȘI CU DESECRETIZAREA TUTUROR H.G.-urilor emise dupa 1990 unde se gasesc multe din cauzele NENOROCIRII ACESTEI ȚĂRII si in baza carora mafia POLITICA A FĂCUT PARTE-N-PARTE FURACIUNILE nationale si locale! Pe baza acestei legislatii secrete Ro este DISTRUSA fără ca PUBLICUL sau populatia să cunoasca CEVA. Nimeni nu poate spune ce conţin CELE aproape 500 de HOTĂRÂRI de GUVERN cu PUTERE de LEGE care au fost SECRETIZATE (aceasta situatie CONFERA GUVERNULUI statut de organizatie MAFIOTA). Legislația considerată clasificată se adoptă prin intermediul Hotărârilor de Guvern secrete. Anual sunt zeci de astfel de acte normative pentru care nu se publică nici măcar titlul Hotărârilor de Guvern. Foarte interesant este faptul că nici măcar unii dintre demnitari înalţi ai Executivului nu cunosc prevederile unor hotărâri secrete luate de Guvernele din care ei au făcut parte. Multe Hotărâri de Guvern (HG) nu sunt publice, nu apar în Monitorul Oficial. Căutand un număr de HG și văzand că precedentul lipsește, s-a întrebat în stânga și-n dreapta, nimeni nu știa ce scrie în aceste hotărâri. Este un adevar inexplicabil cum de „Legislația” clasificată a României, Hotărârile de Guvern nu sunt cunoscute nici măcar de toți membrii Executivelor care le adoptă.În 1990, Guvernarea s-a facut numai cu HG-uri clasificate. Când se aducea în dezbatere un proiect clasificat, funcționarii, ieșeau din sală. Dacă în majoritatea statelor aceste decizii secretizate se fac publice după un număr de ani (între 20 și 50 de ani), la noi acestea riscă să “moară” secrete. Mai mult, nu este făcut public nici măcar titlul HG-ului care se emite. Procedural declasificarea se realizează printr-un act normativ de același nivel. În ultimii ani, media anuala a HG-urilor secrete adoptate a fost de 30. Peste 30% din deciziile luate de Executivul condus de Petre Roman, în 1990, sunt secrete și în acest moment. Conform datelor publicate pe site- ul Camerei Deputaților doar 888 sunt publice, restul de 479 au fost „ascunse” ASA SE EXPLICA EXISTENTA LOVITURII DE STAT din dec. 1989. Nu există o limitare numerică a actelor normative clasificate adoptate în ședințele Guvernului într-un an calendaristic. Hotărârile clasificate pot fi inițiate NORMAL, în conformitate cu Constituția ( NERESPECTATA), de către structurile care și-au organizat activitatea de protecție a informațiilor clasificate, adică Serviciile Screte, Ministerul de Interne și Ministerul Apărării ar intra în această categorie. La analiza inițiativei în ședință a unei H.G. secrete funcționarii ies din sală și rămân doar miniștrii și premierul. DUPA 1989 in timpul Guvernarii GROPARIILOR RO: 1. Petre Roman (premier 1990-1991): Chiar din prima decizie a Guvernului României de după Revoluție este o H.G. care nu a fost publicată nici astazi. Numărul HG-urilor clasificate, în perioada 1990-1992 a fost de 604; in 1990=479 H.G. secrete; in 1991=95 H.G. secrete; in 1992=30H.G.secrete. 2. Pe timpul Guv. Nicolae Văcăroiu (premier 1992-1996): În timpul lui Nicolae Văcăroiu s-au aprobat 70 de legi secrete si 434 de H.G.-uri clasificate. In perioada 1992-1996 au fost băgate la ”secret” un nr. de 434 H.G.-uri din care in 1993=29, in 1994=69,in 1995=78, in 1996=75, in 1997=39, in 1998=70, in 1999=74) 3. Pe timpul Guv. Adrian Năstase (premier 2000-2004): pentru aceasta perioada au fost elaborate 97 de legi secrete și 412 H.G.-uri secrete (in 2000=66, in 2001=39, in 2002=56, in 2003=97,in 2004=88,in 2005=39, in 2006=27) 4. Pe timpul Guv. Victor Ponta (premier 2012-2015): până-n august a.c. au fost emise 340 H.G.-uri secrete din care: in 2007=13, in 2008=32, in 2009=43, in 2010=117, in 2011=25, in 2012=17, in 2013=32, in 2014=23,in 2015=38).
    La toate HG-urile secrete emise “discretionar” numai destinatarul FIE EL SI FARA DREPT DE ADMINISTRARE A VREUNEI BAZE DE DATE CLASIFICATE știe continutul „secretului”. Procedura STANDARD a adoptării unei H.G. clasificate prevede ca doar miniștrii de specialitate (ai Apărării sau de Interne, în funcție de obiectul deciziei, S.R.I., S.I.E.) și primul-ministru sa fie la curent cu prevederile exacte ale inițiativei, restul miniștrilor CARE VOTEAZA văd doar cel mult un sumar AL INITIATIVEI. După aprobarea HG-ului, i se dă un număr și nu este publicat în secțiunea publică a Monitorului Oficial. Conținutul hotărârilor secrete emise dupa 1989 care au schimbat RO în “RAU”, dupa pofta si dorinta MUTANTILOR mostruosi aparuti CA CIUPERCILE OTRAVITOARE dupa ploaie, se transmite numai instituțiilor publice interesate , asa s-au distrus prin privatizare DIRIJATE cele mai importante obiective ale economiei nationale , asa s-a instrainat avutia nationala , ASA A APARUT in RO BURGHEZIA COMUNISTA si capiatlismul salbtic de cumetrie care vor ingropa definitiv si irevocabil ROMANIA

    • …eu nu am avut rabdarea sa citesc #comentul tau #rezistent…..incearca sa-l trimiti la Wernwer, ca el are saptamani intregi dedicate cititului si …poate…poate !

      • Și-atunci de ce ”comentezi”, dacă nu știi ce conține?!?
        Dacă crezi că este un comentariu ”rezistent” în sensul celor care au ieșit în stradă ȘI NU PENTRU CONȚINUT CARE-L FACE SUPER-REZISTENT, înseamnă că nu trăiești în România sau îți place capitalismul sălbatic, de cumetrie în care te-ai obișnuit, ori chiar faci parte din el…cine știe!

  3. Felicitările mele Doamnă Elvira Cristina!
    Ați pus punctul pe un MARE ”I”!
    Fiți TOTUȘI imparțială, nu partizană de-o parte, și de alta NU….
    E bine că se protestează, dar să se protesteze ȘI pentru lucrurile care ATENTEAZĂ CU ADEVĂRAT LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ ȘI-A VIITORULUI ROMÂNIEI (dacă mai putem vorbi de ”viitor”).
    Ipocriții PSD-ști din Parlament, ca tot parlamentul ăsta AL LOR, NU AL NOSTRU pentru că au dovedit de 28 de ani că acționează NUMAI anti-românesc și anti-național, SE FAC CĂ SE IAU LA TRÂNTĂ CU STATUL PARALEL, când de fapt îi cântă pe la geam și îi fac plecăciune, ca-n piesa lui Caragiale cu/despre BĂDĂRANI: ”SLUGA DVS.!SLUGA…prin înmuiere de genunchi și aplecări un unghi de 90 de grade!

  4. Romania e un stat independent si nu accept sa inlocuim comisarul sovietic cu agentul yankeu. Toti cei ce ajuta energetic Romania sa seinscrie la licitatie. Legal. Firmele de arme pot sari legea deoarece nu au competitor. Sa ne dezvoltam sa folosim din plin banii Ue cum ne indreapta dna Cretu. Noi nu putem face un pod pe Olt altii au autostrazi incrucisate. Am ramas uimit ca armata nu are un pod de pontoane . Pana si Apolodor din Damasc lega 2 barci si 2 plute pana sa faca podul de piatra, piatra ce a mai ramas, din podul de la Întorsura luat de ape a mai ranas decat sina ca si cand trenul ar fi disparut in viitor spre o lume mai buna…

  5. Sa ne modernizam mai repede. Fiecare primar si prefect sa faca bazine de acumulare a apei si deversarea lor spre campii nelocuite. Nu e mare strategia sa stii sa indrumi apa spre locuri ferite. La fel de centenar imi doresc sa unim Moldova Transilvania si Regat de autostrazi si cai ferate moderne. Ma gand3sc la trenuri ce circula cu peste 100 km h ca acum 100 de ani si nu cu trenuri ce merg cu 40 kmh. Orase moderne in care forta electrica sa invinga combustia. De la masini electrice la autobuze electrice la metrou de suprafata electric si metrou pasarela electric la teleferic de mare capacitate ce strabate capete de oras.

  6. Pai daca Seful Senatului D-l Tariceanu cand era Prim Ministru atentie marita in ultima zi de mandat cand Curtea de la Haga a dat castig Romaniei PRIVIND PLATOUL CONTINENTAL AL MARII NEGRE, TOT IN ACESIASI ZI PRIN H.G. semneaza consesionarea intregului platou a terenurilor pertolifere catre marile companii OMV, EXXON MOBIL, Mark Beacom, Lukoil si alte firme, dar atentie de acest petrol se stia cand la Congresul PCR din Martie 1989 Presedintele Romaniei Nicolae Ceausescu care a dat dovada pe timpul mandatelor sale de un inalt patrioism, a spus ca Romania nu mai are datorii de achitat catre FMI si Alte Banci si de la Tribuna Congresului PCR a anuntat Poporul ca s-a descoperit petrol si gaze in Platoul Continental al Marii Negre [deoarece s-au construit patru platforme de foraj marin de catre Romani, care probabil in prezent au fost deja facute bani, si in mod cert acest anunt a fost cauza lichidarii sale deoarece se stia de bogatiile ce exista in aceasta tara si nu se putea pune mana pe bogatiile acestei tari deoarece regimul de atunci reprezentat de Nicplae Ceausescu nu se putea corupe.

  7. Pai daca Seful Senatului D-l Tariceanu cand era Prim Ministru atentie marita in ultima zi de mandat cand Curtea de la Haga a dat castig Romaniei PRIVIND PLATOUL CONTINENTAL AL MARII NEGRE, TOT IN ACESIASI ZI PRIN H.G. semneaza concesionarea intregului platou continental al Marii Negre a tuturor terenurilor petrolifere catre marile companii OMV, EXXON MOBIL, Mark Beacom, Lukoil si alte firme, dar atentie de acest petrol se stia cand la Congresul PCR din Martie 1989 Presedintele Romaniei Nicolae Ceausescu care a dat dovada pe timpul mandatelor sale de un inalt patrioism, a spus ca Romania nu mai are datorii de achitat catre FMI si Alte Banci si de la Tribuna Congresului PCR a anuntat Poporul ca s-a descoperit petrol si gaze in Platoul Continental al Marii Negre [deoarece s-au construit patru platforme de foraj marin de catre Romani, care probabil in prezent au fost deja facute bani], si in mod cert acest anunt a fost cauza lichidarii sale deoarece se stia de bogatiile ce exista in aceasta tara si nu se putea pune mana pe bogatiile acestei tari deoarece regimul de atunci reprezentat de Nicolae Ceausescu nu se putea corupe, asa erau legile atunci mult mai aspre nu se concesiona nimic nu se vindea nimic la nimeni toata avutia tarii era detinuta de stat si era a intregului popor.

  8. Toata lumea il elogiaza pe acest TARICEANU care-n timpul mandatului de prim ministru a semnat instrainarea resurselor naturale din platoul continental al M.Negre, resurse de care s-a stiut din timpul regimului Ceausescu, cel mai mare PATRIOT roman si pentru care a si fost omorat altfel, imperialistii n-ar fi putut pune mana pe aceste bogatii, in loc sa se bucure romanii de aceste bogatii, se bucura habsburgii, in cardasie cu faimosii americani, care-au ajuns vatafii lumii, sub masca propovaduirii democratiei, sug bogatiile tuturor popoarelor, colonizandu-i fara discernamant. Cine sunt cei 8 ?: SUA; Germania(care a putut sa se intrgeasca); Franta;Anglia; Spania;Italia; Rusia; Japonia; ale caror colonii sunt cunoscute, de pe urma carora s-au imbogatit.
    Revenind, prima si cea mai mare instrainare, a fost PETROM-ul care-a fost cedata unei necunuscute OMV de care nici dracu n-a auzit pana n-a semnat contractul de instrainare cu PETROM. Guvernul”marelui” prim ministru A.Nastase in 22.11.2004 s-a grabit sa semneze instrainarea celei mari mari bogatii ale Romaniei(resursele naturale de titei si gaze naturale si exploatarea acestora pana la epuizare, cum este stipulat), inainte de alegerile din 27.11.2004 cand s-au gandit ca vor pierde alegerile.Pentru linistea voastra a cititorilor sa stiti ca n-am fost membru de partid dar am fost si sunt ROMAN care iubeste aceasta TARA pe care voi securistilor si vanzatori de neam n-ati iubito niciodata decat in interes personal. Imi este rusine ca sunt contemporan si conational cu voi; n-ati luat absolut niciun exemplu de la inaintasii vostri. Rusine nesatuilor, nesimtitilor, imbuibatilor, in lumea de apoi tot cu PATRU scanduri plecati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger