Cauta

America intra pe mana mormonilor

Republicanii au tras niste „lozuri” cel putin ciudate in privinta candidatilor partidului la cele mai inalte functii in stat.

In ciuda propagandei negative, Romney creste in sondaje

Atat candidatul la functia de presedinte al SUA, Mitt Romney, cat si candidatul la functia de vicepresedinte, Marco Rubio, au „radacini mormone”.

Din persecutati, in fruntea statului

Dupa ani de zile de persecutii, Biserica lui Iisus Cristos al Sfintilor din Zilele din Urma, mai pe scurt, biserica mormona, a iesit la lumina direct in fruntea statului. In urma cu cativa ani, politicienii mormoni trebuiau sa-si ascunda apartenenta religioasa daca voiau sa acceada la functii importante.  Miscarea a facut si un pas moral important pentru a nu mai fi urgisita: s-a scindat in mormonii cu mai multe neveste si mormonii cu una singura. Chiar si asa, Marco Rubio, senator de Florida, un politician tanar, a trebuit sa treaca la catolicism ca sa-si urmeze cariera. Insa opozantii spun despre el ca este „un mormon intrat in adormire pana ajunge la conducere”. Intratul in adormire este o expresie masonica, dar se pare ca i se potriveste lui Rubio, despre care ziarele au vuit ca este alesul Grupului Bilderberg pentru functia de vicepresedinte.

Romney, mormon de a cincea generatie

Candidatul la presedintia SUA, Mitt Romney, este exact in aceleasi „carti” ale bilderbergilor.  Presa scoate acum la iveala ca Mitt este a cincea generatie de mormoni a familiei sale. Stra-strabunicul lui Mitt Romney a devenit adept al mormonilor cand un misionar al acestora, american, a poposit in Preston, Marea Britanie. Tatal lui Mitt s-a nascut intr-o colonie de mormoni in Chihuahua, Mexic. In 1966, Mitt a renuntat la studiile la Universitatea Stanton ca sa plece misionar al mormonilor in Franta. Vor vota americanii doi barbati cu „radacini mormone”? Analistii politici americani cred ca profilul presedintelui american traditional – „barbat, alb, crestin” – nu mai este la moda din 2008, cand „sortii” au cazut pe Obama. Si el ales al bilderbegilor. De ce face grupul Bilderberg asemenea alegeri? Pentru ca, asa cum scria Joseph Retinger, mason de grad 33, si arhitectul Grupului Bilderberg: „Oranduirea mondiala nu se poate construi daca Biserica Crestina ramane un monolit”!

Ultimele stiri

  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Exit mobile version