AcasăNewsAmenzi record pentru cluburile din Centrul Vechi al Capitalei

Amenzi record pentru cluburile din Centrul Vechi al Capitalei

Reprezentantii Politiei Romane au decis sa faca razii de amploare prin cluburile de noapte, dupa ce un incendiu de proportii a curmat viata a trei tinere dansatoare ce activau la un local din Constanta.

Nu au scapat de controale nici macar cluburile de noapte din Centrul Vechi al Capitalei, trei dintre acestea fiind luate cu asalt de echipe alcatuite din reprezentanti ai Politiei Romane, reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti si inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti.

Conform reprezentantilor Politiei Romane, echipele au verificat daca 37 de angajati au documente legale de angajare, daca se respecta masurile de protectie impotriva incendiilor si modul de interventie al reprezentantilor societatilor de paza.

Evident s-au descoperit numeroase nereguli, astfel ca cele trei societati comerciale au fost amendate cu suma record de 19.000 de lei.

In urma cu circa o saptamana, trei persoane au murit si alte patru au fost grav ranite, dupa ce un incendiu de proportii a mistuit un club de noapte din Constanta. Controalele efectuate ulterior au scos la iveala numeroase nereguli la localul respectiv.

author avatar
Cristi Ionita
549 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger