AcasăNewsAmenințat cu moțiunea, ministrul Finanțelor anunță o premieră

Amenințat cu moțiunea, ministrul Finanțelor anunță o premieră

După ce chiar fostul premier Dăncilă anunțase recent că, după prezidențiale, social-democrații vor iniția o moțiune simplă, la Senat, îndreptată către noul ministru al Finanțelor, pe fondul creșterii euro, Florin Cîțu a ieșit la rampă cu o replică.

Mai exact, a anunțat ce are de gând să facă dacă se va ajunge la o astfel de situație – să aducă în fața Legislativului conducerea Ministerului Finanțelor și a ANAF-ului, cu date și înscrisuri oficiale. „Pentru prima oara in istorie voi aduce in Parlament cu mine toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul minstru si cu Darius Valcov la elaborarea bugetului, a rectifcarii din august si mai ales la elaborarea strategiei fiscal bugetare pentru perioada 2019-2021. Vor fi prezenti cu date si documente oficiale care vor arata: – Viorica Dancila si Eugen Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit – situatia executiei bugetare si mai ales estimarile pentru final de an la momentul in care am preluat mandatul (…) Va garantez ca rezultatul este unul neplacut pentru Dancila si Teodorovici”, transmite Cîțu, joi, pe Facebook.

De altfel, urmare a declarațiilor liberalului- făcute săptămîna trecută, în prima sa conferință de presa în calitate de ministru – privind un presupus buget paralel, pe modelul Al Capone, mai mulți social-democrați au reacționat, între ei și fostul sef de la Ministerul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

532 afisari

2 COMENTARII

  1. O sa vedem noi ce ai facut tu cand erai mare la banca O sa i invitam pe cei care te stiu si stiu cum ai marit tu artificial dobanzile oamenilor bai fantoma bai necuratu le !SIKTIR Catzu PARTZU

  2. Un bou cred ca este mai destept ,decat acest om. Cu declaratiile facute despre finantele RO ,precum ca bugetul era tinut dublu, ca mafiotii ,ca face plangere penala ,dar si altele ,a reusit sa creasca cursul leu-euro (dar si celelalte monede importante ) ,astfel fortand BNR
    sa arunce in piata sume importante in euro ,ca sa nu creasca prea mult euro ,dar sa sustina si acest guvern pnl .Sa vedem cum vor creste dobanzile si la imprumuturile pe care le va face guvernul pnl si romanii. Sunt curios daca si profitul BNR ,va scadea tot datorita declaratiilor si actiunilor acestui ,,mare invatat si economist”. In lupta lui cu fostul min.teodorovici ,a uitat voit sau nu ,ca e vorba de RO si romani ,mai ales cei cu credite. Sa vedem ce va face BNR ,dupa alegeri ,fiind posibil ca daca castiga Dancila ,sa lase cursul sa zboare ,iar daca castiga neortodoxul ,sa consume euro in continuare pt.protectia guvernului,,meu” ,iar min.catul sa fie in functie si sa nu raspunda pt.raul facut RO si romanilor ,caci prin cresterea euro cresc toate ,de la importuri ,la transport ,la consum ,la telefonie ,la energie etc.
    Corect este sa spun ca si daca min.teodorovici a gresit cu finantele tarii ,ar trebui sa raspunda pt.greselile facute,dar ministrii pnl sa faca dovezile. Tot corect este ca si psd-ul,daca va fi cazul sa depuna motiuni de cenzura si memorii la CCR ,caci si ei de trei ani nu au fost lasati sa guverneze fiind tinuti sub presiune cu #rezist si demonstratii neautorizate ,motiuni ,memorii la CCR ,declaratii ale pnl ,declaratii si actiuni ale presedintelui ,poate si dna.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger