AcasăNewsAmeninţări-ŞOC la Protecţia Copilului din Bacău: "Ai două fete, pe care vrei...

Ameninţări-ŞOC la Protecţia Copilului din Bacău: „Ai două fete, pe care vrei să o înmormântezi”

politistVrăjitoarele din Dămăroaia, călcate de mascați. O persoană a fost păgubită de 20.000 de euro

Caz incredibil în judeţul Bacău, ca-n filmele cu mafioţi. Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, și directorul de la Direcția pentru Protecția Copilului, Cristian Codreanu, au primit mesaje de amenințare cu moartea, ce se referă atât la cei doi cât și la familiile acestora.

Amenințările au apărut în urma restructurărilor de la filiala locală a Direcției Generale pentru Protecția Copilului (DGASPC).

Au fost incendiate deja maşini

În urmă cu câteva luni mai multe autoturisme de la Direcția pentru Protecția Copilului și Asistență Socială Bacău au fost incendiate în mod misterios. Până în momentul de față, polițiștii au doar un cerc de suspecți, nu i-au identificat pe făptași.

Incendierile au fost începutul unor tentative de intimidare a conducerii Protecției Copilului și a Consiliului Județean Bacău. Acum câteva luni, un microbuz și opt autoturisme parcate în curtea DCASPC au fost incendiate.

Președintele Consiliului Județean a primit mesaje în care i se cerea să-l demită pe Cristian Codreanu și să stopeze restructurările de la DGASPC Bacău. Amenințările i-au vizat pe Ivancea, mama și fiul său.

Fetele directorului, ţinte?

Directorul general Cristian Codreanu a primit și el mai multe amenințări cu moartea, după ce a făcut restructurări. Acum câteva luni, un microbuz și opt autoturisme parcate în curtea DGASPC au fost incendiate.

Dacă nu te rezolvăm ai 2 fete pe care vrei să o înmormântezi? Aia mare sau aia mică. Alege tu. Ori demisia ori înmormântare. Trebuie să pleci. Noi nu glumim. Ai grijă când pornești mașina.

Bă tâmpitule ai timp până luni la ora 12 să îți dai demisia. După ora 12 va începe măcelul. Am identificato pe fica ta cea mare știm unde e. Gândește-te bine demisia ori înmormântare.

După fica ta urmez tu sa fii măcelărit tâmpitule care nu gândești. Te crez puternic vom vedea„, sună mesajele de ameninţare.

Procurorii au făcut deja o reținere, în urmă perchezițiilor de marți, în persoană liderului sindical Laurențiu Isvoranu, și au audiat mai multe persoane, printre care și o juristă de la DGASPC Bacău.

author avatar
Andrei Ștefan
323 afisari

2 COMENTARII

  1. „Ai două fete, pe care vrei să o înmormântezi” I-auzi!!!!
    Cand eram la ordine publica am batut d-astia cu zecile. Le ardeam un bason intre ochi si dupa aia-i fragezeam cu legendarele 270 de bastoane pe minut!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger