AcasăNewsAmenintari dure la adresa Romaniei. Rusii se pregatesc de razboi!

Amenintari dure la adresa Romaniei. Rusii se pregatesc de razboi!

Deciziile luate de Alianta Nord-Atlantica, de a-si intari capacitatile sale militare din estul Europei, nu sunt vazute cu ochi buni de partea rusa.

De curand, Vladimir Evseev, directorul Centrului pentru Studii Politico-Militare din Moscova, a anuntat ca rusii sunt convinsi ca bazele militare ce urmeaza a fi amenajate in Romania nu au doar un caracter defensiv si pot folosi si la alte actiuni in afara de lansarea unor dispozitive antiracheta.

Mai mult, Vladimir Evseev este de parere ca „Rusia este foarte ingrijorata in acest moment si ar trebui sa reactioneze nu numai la aparitia centrelor de comanda, dar si la depozitele de armament sau alta infrastructura militara”.

Evseev si-a incheiat interventia cu o amenintare dura la adresa Romaniei. „Stim ca in Romania se poate crea si potential ofensiv, de aceea vom cauta mijloace de a anihila flota militara romaneasca. Cred ca va escalada confruntarea dintre tarile noastre. Din pacate, daca Romania se va lasa antrenata intr-o asfel de confruntare, atunci este imposibil ca o serie de obiective militare din Romania sa nu fie trecute pe lista acelor tinte care vor fi neutralizate cu diferite tipuri de arme”, a fost amenintarea facuta de directorul Centrului pentru Studii Politico-Militare din Moscova.

author avatar
Cristi Ionita
1.494 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger