AcasăNews"Amenintare vitala". Oficial SUA: "Coreea de Nord ar putea testa rachete balistice...

„Amenintare vitala”. Oficial SUA: „Coreea de Nord ar putea testa rachete balistice in orice moment”

Temerile privind iminente teste cu rachete balistice din directia Phenianului au facut ca Seulul sa ridice cu o treapta nivelul de alerta, la „amenintare vitala”. Un oficial american sporeste ingrijorarea lumii intregi, spunand ca administratia de la Washington urmareste cu atentie situatia din Coreea de Nord si ia in calcul ipoteza ca testele efectuate de Phenian ar putea fi lansate „in orice moment”.

Cum exista semnale ca Phenianul s-ar pregati pentru teste cu rachete balistice, Coreea de Sud a decis ridicarea nivelului supravegherii militare la „amenintare vitala”, potrivit BBC. In acelasi timp, un oficial american estimeaza ca teste cu rachete balistice ar putea fi lansate in orice moment. Administratia Obama se asteapta ca acest lucru sa se intample fara vreo avertizare in prealabil, a declarat, sub protectia anonimatului, un inalt reprezentant al SUA, pentru CNN.

Recent, oficialii nord-coreeni au lansat un avertisment, sfatuindu-i pe strainii din Coreea de Sud sa plece din aceasta tara, pentru a nu avea de suferit in cazul in care izbucneste un razboi in Peninsula Coreea.

Citeste si: Coreea de Nord continua sa ameninte cu un razboi termonuclear. “Strainii sa plece din Coreea de Sud”

Amenintarile liderului nord-coreean ii ingrijoreaza pe liderii lumii, dar nu si pe ei: “Kim e un mic dictator. Sa incerce, il vom distruge!”

Distruge si reconstruieste! Razboiul din Peninsula coreeana, pretext pentru instaurarea noului sistem financiar mondial

Alerta la nivel mondial! Armata nord-coreeana ameninta: “Razboiul ar putea izbucni azi sau maine!”

SUA isi muta distrugatoarele mai aproape de Coreea de Nord

Coreea de Nord negociaza cu arma in mana: “Vom scoate din barlog cainele turbat de la Seul”

302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger