AcasăNewsAmeninţare cu bombă la un hotel din Iaşi. Ce au găsit geniştii...

Ameninţare cu bombă la un hotel din Iaşi. Ce au găsit geniştii după ce au scotocit prin locaţie

bomba

Ameninţare cu bombă în această dimineaţă, la Hotel Unirea, din Iaşi. Unele persoane din interior spun că ar putea fi un exerciţiu.

Alertă cu bombă în această după-amiază, la Hotel Unirea, din Iaşi. Autorităţile au sosit la faţa locului, iar toate persoanele cazate au fost evacuate. Jandarmii au stabilit un perimetru de protecţie de câteva sute de metri, până aproape de stradă.

Persoanele care au fost evacuate nu vor fi primite în hotel mai devreme de ora 15, spun cei care au ieşit din unitate. Astăzi în jurul orei 12.35 am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că într-un hotel din municipiul Iaşi se află un dispozitiv explozibil.

La fata locului s-au deplasat poliţişti, pompieri si jandarmi, procedandu-se la delimitarea zonei respective şi desfăşurarea activităţilor specifice.

Ce au găsit geniştii?

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi au anunţat că în urma verificărilor făcute sâmbătă la hotelul Unirea din centrul municipiului reşedinţă nu a fost descoperit niciun dispozitiv exploziv, oamenii legii fiind în căutarea celui care a făcut sesizarea la numărul de urgenţă 112.

În urma controlului pirotehnic şi a activităţilor desfăşurate s-a constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă.

Verificările continuă pentru identificarea apelantului şi stabilirea întregii situaţii de fapt, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Bîlea.

 

author avatar
Andrei Ștefan