AcasăNewsAmenințare cu BOMBĂ la Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia: „Va...

Amenințare cu BOMBĂ la Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia: „Va fi o mare nenorocire”

bombaAmenințare cu BOMBĂ la Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia: „Va fi o mare nenorocire”

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Constanța și la Judecătoria Medgidia. Cele două clădiri au fost evacuate de urgență în urma unui apel la 112 efectuat de un bărbat necunoscut.

S-a dat alarma marți dimineață, în jurul orei 9.00, când s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, întrucât „se va întâmpla o nenorocire” și vor muri oameni, potrivit poliției.

„Astăzi, în jurul orei 9 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire. Polițiștii, jandarmii și pompierii constănțeni sunt la fața locului, iar la acest moment se evacuează persoanele din cele 2 instituții. Vom reveni cu informații”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Polițiștii, jandarmii și pompierii constănțeni sunt la fața locului, iar la acest moment se evacuează persoanele din cele două instituții.

Știre în curs de actualizare

author avatar
Andreea Vlad
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger