AcasăNewsAmbuteiajele deviaza circulatia intre Predeal si Sinaia

Ambuteiajele deviaza circulatia intre Predeal si Sinaia

Circulatia rutiera pe DN1 intre localitatile Predeal si Sinaia a fost deviata pe rute ocolitoare, duminica, incepand cu orele 13.45, ca urmare a ambuteiajelor produse din cauza numarului mare de autoturisme care se intorc de la munte spre Capitala.

Vremea frumoasa din acest weekend a adus in zonele montane mii de turisti, iar duminica dupa pranz majoritatea se intorc spre Capitala, transmite corespondentul Mediafax.

Din aceasta cauza pe DN1, intre localitatile Predeal si Sinaia se circula bara la bara, formandu-se coloane de masini de cativa kilometri, politistii rutieri intervenind pentru devierea traficului pe rute ocolitoare, respectiv pe DN1A Cheia – Valenii de Munte.

„Incepand cu orele 13.45, politistii rutieri au deviat circulatia de la Darste spre Cheia – Valenii de Munte – Ploiesti, pe DN 1A. Se tine permanent legatura cu colegii de la Azuga si Busteni, iar cand se mai descongestioneaza traficul se reia circulatia pe DN1. Acesta e un lucru normal pentru aceasta zona, mai ales in weekend cand vremea este frumoasa si vin turistii la munte”, a spus comisar sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov.

 

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger