AcasăNewsAmbulante chemate la o scoala din Capitala!

Ambulante chemate la o scoala din Capitala!

Incident nedorit la o scoala de pe raza Capitalei. Cadrele didactice nu au stat pe ganduri si au chemat rapid medicii, dupa ce cativa copii s-au simtit rau.

UPDATE 2: S-a aflat ca elevii care s-au simtit rau se aflau intr-o sala de clasa. Trei dintre copii au fost dusi la spital, la „Bagdasar Arseni”. O prima ipoteza luata in calcul este aceea ca scolarii s-au simtit rau pe fondul caldurii si a faptului ca incinta respectiva nu ar fi fost aerisita suficient.

UPDATE: Salvarea a fost chemata la Scoala nr. 99 din Bucuresti, unitate de invatamant aflata pe Strada Huedin nr. 13.

––-

Din primele informatii, este vorba despre cinci elevi. Avand in vedere varsta lor, respectiv de 12 si 13 ani, putem banui ca sunt scolari de clasa a sasea. Copiii au acuzat probleme respiratorii, din cate anunta Digi 24, ca urmare in ajutorul lor au fost chemati medicii, iar la scoala respectiva- o unitate de invatamant de pe raza sectorului 4 al Capitalei- au ajuns mai multe ambulante.

Cadrele medicale s-au grabit sa le evalueze starea si sa le acorde ingrijiri elevilor, in incercarea de a-i ajuta cat mai rapid sa isi revina.

Detalii in privinta motivelor pentru care au aparut problemele in cazul acestor copii sunt foarte putine. Momentan nu se stie daca elevii au inceput sa se simta rau in timpul unei pauze sau al unei ore si nici ce anume s-a intamplat la aceasta unitate de invatamant.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger