AcasăNewsAmbulanta RASTURNATA in centrul Capitalei: Patru persoane, RANITE!

Ambulanta RASTURNATA in centrul Capitalei: Patru persoane, RANITE!

Accident grav in centrul Bucurestiului, joi, dupa ce o ambulanta s-a rasturnat, urmare a unei coliziuni cu un alt autoturism. Incidentul a avut loc in sectorul 1 si, potrivit primelor informatii, patru au fost ranite.

Se pare ca vinovat de producerea accidentului este soferul autoturismului implicat in accident, care nu a acordat prioritate ambulantei, desi acesta avea activate semnalele sonore si luminoase, potrivit rtv.net.

In urma impactului au fost ranite patru persoane, insa, desi starea lor nu este grava, ele vor fi preluate de echipajele SMURD sosite la fata locului, si transportate la spital pentru investigatii. Trei dintre victime se aflau in ambulanta, una dintre ele fiind soferul. Soferul vinovat de accident nu a fost ranit serios si a refuzat tranferul la spital.

„Din ce s-a stabilit, trei victime vor fi transportate la Floreasca, in imediata apropiere. La fata locului s-au deplasat trei echipaje de prim ajutor, un echipaj de descarcerare si o autospeciala de stingere cu apa si spuma”, a spus Daniel Vasile, potrivit aceleiasi surse.

Politistii de la Rutiera fac cercetari pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Ambulanta este serios avariata si va fi ridicata cu o platforma.

In afara vehiculelor implicate in accident au fost avariate si alte autoturisme parcate pe marginea drumului.

Sursa: rtv.net

author avatar
Alina Costache
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger