AcasăNewsAmbulanta lovita de un taxi in Bucuresti: Pasagerul a murit. Alte patru...

Ambulanta lovita de un taxi in Bucuresti: Pasagerul a murit. Alte patru persoane, ranite

Sfarsit tragic pentru un tanar care a luat un taxi, la primele ore ale zilei de sambata. Masina in care se afla s-a izbit de o ambulanta, iar pasagerul a murit, din cauza leziunilor grave.

Alte patru persoane -soferul de taxi, cel de pe salvare, dar si medicul si asistenta au ajuns pe mana medicilor de la Floreasca, pentru investigatii si ingrijiri. Accidentul cumplit a avut loc in jurul orei 3, intr-o intersectie din zona Spitalului de Urgenta, din sectorul 1 al Capitalei. Conform primelor informatii, soferul de taxi nu ar fi acordat prioritate ambulantei SMURD, ajungand sa loveasca salvarea.

Din nefericire, barbatul aflat pe bancheta din spate a taximetrului a fost ranit in zona gatului. Hemoragia deosebit de puternica i-a fost fatala, in ciuda eforturilor medicilor de a-l mentine in viata. Pasagerul avea doar 30 de ani.Politia a ajuns la locul accidentului, pentru a face cercetari si masuratori, in vederea stabilirii exacte a cauzelor accidentului soldat cu un deces si patru persoane ranite.

514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger