AcasăNewsAmbulanta implicata intr-un accident la Galati: Asistenta ranita grav a murit -UPDATE

Ambulanta implicata intr-un accident la Galati: Asistenta ranita grav a murit -UPDATE

UPDATE: Asistenta ranita in accidentul de pe DN 25 a murit. In ciuda eforturilor medicilor, femeia, ajunsa la spital in coma, nu a mai putut fi salvata.

Accident grav pe DN 25, in localitatea Barcea din Galati. Soferul si pacientul unei ambulante care s-a lovit puternic de un TIR au murit, iar asistenta medicala a fost dusa de urgenta la spital, fiind in stare grava.

(foto: ziarebotosani.ro)

In ambulanta implicata in accidentul produs marti pe DN 25, in localitatea galateana Barcea,  se aflau soferul, o asistenta si un pacient. Salvarea ar fi trebuit sa ajunga la Tecuci. Din primele informatii, conducatorul ambulantei s-ar fi angajat intr-o depasire si, ajunsa pe contrasens, masina s-a lovit de un TIR. In urma impactului, soferul si pacientul aflat in salvare au murit, iar asistenta a fost transportata in stare grava la spital, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati, in direct la B1TV.

Politistii au demarat o ancheta pentru a afla cu exactitate cauzele accidentului. La aceasta ora, traficul rutier pe DN 25, in zona unde a avut loc coliziunea celor doua mijloace de transport, este blocata. Potrivit reprezentantilor centrului Infotrafic al Politiei Romane, soferii care au drum in zona in care a avut loc accidentul in care a fost implicata ambulanta sunt sfatuiti sa foloseasca urmatoarea ruta ocolitoare: DJ251 Tecuci – Valea Marului – Cudalbi – Costache Negri – Pechea – Schela – Smardan – Galati.

1.021 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger