AcasăNewsAmbulanţa de la Iaşi, transformată în roabă. Cartofii, luaţi cu Salvarea din...

Ambulanţa de la Iaşi, transformată în roabă. Cartofii, luaţi cu Salvarea din piaţă (FOTO)

Urgenţă medicală într-o piaţă din Iaşi! Pardon, urgenţă alimentară. Mai mulți saci de cartofi au fost încărcaţi că căraţi cu o Salvare, pe plaiurile moldoveneşti.

Angajații SAJ au vrut să-și facă cumpărăturile în timpul serviciului, dar au fost văzuți de către cei din jur. Martorii scenei s-au arătat revoltați de gestul ambulanțierului, pentru că în acest timp ar putea fi vorba despre viața unui om, care nu este salvată. Angajații cărau mai mulți saci de cartofi cu targa.

Managerul de la SAJ a zis că nu e normal

Reporterii BZI, care au şi relatat întâmplarea, au luat legătura cu managerul de la SAJ Iași pentru a obține un punct de vedere. Aceasta a transmis că acest lucru nu este normal și au luat la cunoștință gafa pe care au făcut-o angajații, fiind deja cercetați disciplinar.

„Am luat la cunoștință. Nu este normal așa ceva. Angajatul este deja cercetat disciplinar și vom remedia problema semnalată”, declară managerul SAJ Iași, dr. Angelica Hristea.

Altfel, numărul celor care solicită sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean Iași se menține crescut! Sute de ieșeni apelează în fiecare zi la numărul unic de urgență 112.

author avatar
Andrei Ștefan