AcasăNewsAmbulanta-bordel!

Ambulanta-bordel!

Prin Copenhaga se plimba o „salvare” second-hand, transformata intr-un(mic)bordel pe roti, asta pentru ca prestatoarele de servicii sexuale sa ajunga mai repede(si in siguranta) la clientii lor.

Ambulanta are peretii gri, scaunele albastre si se numeste Sexelance, altfel privita de afara nu se deosebeste de vehiculele medicale. Indeea ii apartine antreprenorului Michael Lodberg Olsen, care a spus ca bordelul umblator ar duce la reducerea riscurilor la care sunt supuse persoanele care lucreaza in vasta industrie a sexului din capitala daneza.

 „Lucratorii sexuali din Danemarca sunt violati sau amenintati in proportie de 45% din timp, dar intr-un spatiu de acest gen, in acest tip de bordel, procentul este de doar 3%”, a spus Michael, folosind datele Danish National Centre for Social Research. Sexelance ofera servicii gratuite, si in timp ce prostitutia este legala in Danemara inca din 1999, este inca ilegal ca lucratorii sexuali sa inchirieze camere sau sa angajeze ajutoare pentru afacerea lor. Mai mult, ambulanta are in interior anunturi care avertizeaza ca politia este pregatita sa intervina in caz de violenta.

author avatar
Bogdan Borcea
541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger