AcasăNewsAmbasadorul SUA din Libia, ucis in Benghazi

Ambasadorul SUA din Libia, ucis in Benghazi

Christopher Stevens a fost ucis in atacul asupra consulatului

Ambasadorul Statelor Unite in Libia, J. Christopher Stevens, a fost ucis intr-un atac asupra consulatului din Benghazi, locul de „nastere” al noului regim, adus la putere de americani.

Christopher Stevens a fost ucis in atacul asupra consulatului

Facerea de bine e discutabila! Indiferent de ajutorul acordat de americani rebelilor libieni ca sa scape de dictatorul Gaddafi, acestia nu iarta nimic.

Un film despre viata Profetului Mahomed, in care acesta este aratat facand sex, a fost pus pe seama crestinilor copti refugiati in SUA. Islamistii s-au inflamat si au luat cu asalt ambasadele americane din Libia si Egipt. In Libia, un atac cu rachete – de provenienta occidentala, daca nu chiar americana – asupra Consulatului din Benghazi l-a ucis pe ambasador si pe alti trei functionari. Dupa ce a fost „bastionul revolutiei”, Benghazi a ajuns „fieful islamistilor”.

Filmul „Inocenta musulmanilor” a fost realizat de un cetatean israeliano-american si de un producator olandez. Contracandidatul lui Obama, Mitt Romney, a profitat de ocazie pentru a ataca: „Iata unde duce simpatia pentru extremistii musulmani!”.

author avatar
eNational
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger