AcasăNewsAmbasadorul Mihalache, cu chiria neplătită la Londra

Ambasadorul Mihalache, cu chiria neplătită la Londra

Ambasadorul Dan Mihalache a adormit iar când a fost vorba să achite chiria

Ambasadorul României în Marea Britanie Dan Mihalache se pare că a adormit din nou. Acesta stă pe un butoi cu pulbere după ce autoritățile dar și presa britanică au descoperit că România nu a mai plătit întreținerea  și chiria aferentă pentru clădirea în care își are reședința ambasadorul româniei la Londra.  Dan Mihalache este restant de câteva luni, datoria fiind de 75.000 de lire sterline, potrivit presei din Marea Britanie. Acesta se apără și spune că nu are nimic de achitat pentru că între el și cel care i-a închiriat reședința a fost o înțelegere amiabilă, ”gentleman’s agreement”.

Ambasadorul Dan Mihalache a adormit iar când a fost vorba să achite chiria

Jurnaliştii de la The Times au publicat chiar și o hotărâre judecătorească în favoarea proprietarului clădirii, pronunțată în luna decembrie 2019. În plângere, britanicul a susținut că din luna aprilie 2019 nu a mai primit sumele aferente chiriei pentru reședința ambasadorului român, dar plățile au fost făcute doar pentru perioada de până la sfârșitul anului 2018. De asemenea, proprietarul susține că a trimis pe adresa Ambasadei române un ordin de evacuare a reședinței ambasadorului, dar diplomatul Dan Mihalache a continuat să locuiască la adresa respectivă, fără ca oficialitățile să achite datoriile. Totuși, oficialii români citați în articol susțin că între proprietarul clădirii și ambsadorul Mihalache a existat un acord în ceea ce privește încetarea contractului de închiriere și că România a plătit chiria pe toată perioada cât ambasadorul a locuit acolo.

author avatar
Ramona Feraru
1.164 afisari

6 COMENTARII

  1. Alo MAE, citeste careva, reactioneaza cineva, la astfel de Ambasadori numiti, dupa chipul si asemanarea lui ……, ne face de rusine, va place asa ? Orban, Werner mai este careva treaz la ora asta ?

    • ACEST LIMBRICI DE AMBASADOR A LUAT EXEMPLU DE LA ANUSSS CEL CE LA NUMIT ,CARE LA RANDUL LUI NICI EL NU A PLATIT ROMANIEI CEI 230.000 EURO datorati pentru sumele incasate pentru MEDITATII .

  2. Pai daca sistemul il pazeste, el este deasupra Legii, ce spune sunt vorbe goale, vorbe spuse de unul care a invatat lozincile ca pe-o poezie si pe alea le enunta in spatial public, stiind ca in realitate n-au nici o valoare. Asta-i OMU cel ales

  3. Ati uitat sa mentionati de datoria Anussuli de pe casele FURATE!Ce marsav poate fi omul asta,mi-e scarba!!!

  4. Ati uitat sa mentionati de datoria Anussuli de pe casele FURATE!Ce marsav poate fi omul asta,mi-e scarba!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger