AcasăNewsAmanuntele impresionante din spatele ultimei fotografii cu politistul ucis la Londra

Amanuntele impresionante din spatele ultimei fotografii cu politistul ucis la Londra

Natiunea britanica l-a omagiat pe Keith Palmer, politistul injunghiat mortal de autorul atacului de miercuri, pentru daruirea cu care si-a indeplinit misiunea de om al legii, timp de un deceniu si jumatate, platind, din pacate, pretul suprem, cel al vietii.

Insa pe langa amintirile si imaginile pe care rudele, apropiatii si colegii le au in suflet despre regretatul politist care a pierit la doar 48 de ani, o tanara americanca – aflata pentru prima oara in vacanta in Londra- pare a avea o ultima fotografie cu omul legii in viata. Dar si o impresie de om „foarte amabil”, lasata de reactia lui in clipa in care turista l-a rugat sa ii permita sa faca acea fotografie.

Amanuntele din spatele instantaneului – in care atat politistul aflat in uniforma, cat si turista – zambesc larg – sunt cu atat mai speciale pentru Staci, femeia din poza, cat si pentru cunoscutii omului legii, cu cat – din cate anunta BBC – poza a fost facuta cu aproximativ trei sferturi de ora inainte de izbucnirea dezastrului, adica de momentul in care, pe langa faptul ca a apucat sa-l injunghie pe Palmer, autorul atacului a lovit cu masina mai multe persoane. Printre ranitii din dezastrul de zilele trecute se numara si doi tineri constanteni.

sursa foto: captura site The Independent

author avatar
Cristina Stefan
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger