AcasăNewsAmanunte noi in cazul avionului disparut din Malaezia

Amanunte noi in cazul avionului disparut din Malaezia

Autoritatile din Malaezia sunt in alerta dupa disparitia inexplicabila a unui avion Boeing 777 al Malaysia Airlines, ce avea la bord 239 de persoane.

Aeronava a disparut de pe radare la scurt timp dupa decolarea sa din Kuala Lumpur. Fortele aeriene din Malaezia ar fi analizat semnalul avionului Boeing 777 de pe aparatele radar, iar aceastea au indicat faptul ca aeronava disparuta ar fi facut cale intoarsa la scurt timp de la decolare, anunta agentiile de stiri, duminica dimineata.

Cautarile continua de mai bine de 36 de ore de la pierderea legaturii radio cu aeronava. In plus, au aparut si amanunte noi in privinta a doi pasageri. Autoritatile malayeziene spun ca la bordul avionului se aflau cel putin patru pasageri suspecti, dintre care este sigur ca foloseau identitati false.

Este vorba de doi cetateni, unul austriac si unul italian care s-ar fi aflat in avion.  Insa, acestia au infirmat informatiile spunand ca pasapoartele le-au fost furate si intre timp le-au fost emise altele. Asadar, cineva se afla la bordul avionului cu identitati false, ceea ce a determinat autoritatile sa ia in calcul varianta unui atac terorist.

Ba mai mult, sambata seara au fost vazute pe apele din coasta de sud a Vietnamului doua fasii lungi de 10 si respectiv 15 km, semn ca avionul s-ar fi prabusit.

Avionul transporta 227 de pasageri si avea un echipaj format din 12 membri. Trei sferturi dintre pasageri erau originari din China. Restul, din alte tari asiatice, din Australia, Europa si Statele Unite.

Citeste si:

Avion ce transporta 239 de persoane, disparut deasupra Vietnamului!

author avatar
Andra Nesu
580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger