AcasăNewsAmanunte incendiare despre atacul asupra familiei primarului din Deva

Amanunte incendiare despre atacul asupra familiei primarului din Deva

In timpul urmaririi ca-n filme, fata candidatului a reusit sa-l pozeze pe unul dintre agresori

Sotia si copiii primarului Devei au vazut moartea cu ochii miercuri seara, cand masina in care se aflau a fost atacata in trafic de patru vehicule, care au incercat sa o scoata de pe sosea. In timpul cursei infernale, fiica lui Mircia Muntean a reusit sa-l fotografieze pe unul dintre autori, care, la randul lui, filma agresiunea.

In timpul urmaririi ca-n filme, fata candidatului a reusit sa-l pozeze pe unul dintre agresori

Cursa pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara s-a transformat miercuri seara intr-o lupta de strada. Masina in care se aflau Mircia Muntean, candidat la CJ, sotia acestuia, cei doi copii si consilierul local Cosmin Costa, care se afla la volan, circula intre Petrosani si Hateg cand a fost blocata de patru autoturisme.

Mircia Muntean

Cele postate in fata lor au franat brusc de mai multe ori, in timp ce cele din spate  accelerau, incercand sa-i scoata de pe sosea. Politistii au reusit sa blocheze una dintre masini la Hateg, insa barbatii de la bordul vehiculului au negat in timpul audierilor ca l-ar fi urmarit pe primar, sustinand ca au fost in vacanta si ca se indreptau spre Bucuresti.

Atacatorii au imortalizat momentul

Sotia lui Mircia Muntean a ajuns la spital, pentru ingrijiri medicale

„National” a intrat in posesia unor fotografii inedite, realizate atat in timpul urmaririi, cat si la spital, unde sotia primarului a fost internata.

Sotia primarului a ajuns la Urgente, in stare de soc

Paula, fiica lui Mircia Muntean, sustine ca atacatorii i-au urmarit de la Petrosani si ca acestia au filmat intregul eveniment. „Asta este unul dintre nenorocitii care ne-au urmarit! Ne filma si vorbea la telefon, cu seful probabil, in timp ce incerca sa ne termine.  Soferii celor patru masini trageau de volan inspre noi, sa ne scoata de pe drum si ne filmau, in timp ce noi tipam de frica. Fratele meu, care are doar 13 ani, nu-si poate reveni nici acum. Mama a ajuns la spital, nu poate vorbi, are gura amortita, tremura si e in stare de soc”, a povestit Paula Muntean.

author avatar
Narcis Voica
1.936 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger