AcasăNewsAmantlâc la secţia de Poliţie: şeful de post, prins c-o subalternă? Soţul...

Amantlâc la secţia de Poliţie: şeful de post, prins c-o subalternă? Soţul „încornorat” a sunat la 112!

politia

Posibil caz de amantlâc la Postul de Poliţie din Schitu Goleşti, județul Argeș. Soțul polițistei ajutor de șef de post a sunat la 112. Acesta a anunţat că femeia se află încuiată în sediu, iar cei doi bănuiţi amanţi nu vor să deschidă uşa.

Șefii celor doi polițiști implicați spun că vorbim la acest moment de o abatere disciplinară, nu de o infracțiune.

Soţul „încornorat”, suspicios de mai mult timp

Soțul femeii a bănuit că la mijloc e ceva necurat și i-ar fi urmărit pe cei doi care, la un moment dat, s-au retras în sediul postului de poliție pentru câteva momente intime.

Bărbătul a încercat să intre peste cei doi, însă, așa cum era de așteptat, ușa nu i-a fost deschisă. Ca urmare, acesta a sunat la 112 pentru a reclama întâmplarea, iar la fața locului au ajuns reprezentanți ai IPJ Argeș și chiar mascați.

Au rămas în sistem

Practic, amorezii își vor desfășura activitatea până în momentul în care șefilor vor lua o decizie în ceea ce-i privește.

Așadar, nu s-a luat până la acest moment o măsură împotriva lor, de genul celor de care auzim atunci când sunt polițiști cercetați penal, de exemplu, ca ei să fie puși la dispoziție.

author avatar
Andrei Ștefan
1.016 afisari

5 COMENTARII

  1. s-a dat la tembelizator
    noaptea devreme, pe la 23:00,
    dl. piperea mai avea putzin si sarea pe tanti de langa el -o fi vampir!!!!!!!!

  2. Ăștia sunt prea mici in Argeș… să verificați dacă Col Urban șeful Sipi , Gherghe Gabriel și Mocanu Florin adjuncții inspectorului sef, foștii inspectori șefi Neagoe Mihai și Dan Nicolae au curve polițiste, judecătoare, procuroare și dacă in schimbul raporturilor sexuale fabrică dosare și încasează sume de bani de ordinul milioanelor de euro …Mârzacu șeful DGA știe sau bagă și el botu in savarina și mănâncă din cașcaval … la savarină si la cașcaval au fost invitați si Liviu Vasilescu si Pahontu Lucian ?

  3. PULICA DACA ESTI SEF DE POST AI NOROC MARE CAND NEVASTA SI-O TRAGE CU COMANDANTUL….COARNELE MARI AJUTA LA AVANSARE RAPIDA…BOULE INCORNORAT…HA HA HA

    • PE URMA DACA AI COPII SE NASC CU GRADUL DE GENERAL….LA FEL CUM A FOST SI ONTANU….MA-SA A SUPT-O LA TOATA ARMATA CHINEZA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger