AcasăNewsAmanta lui Nichita si-a dat demisia, de teama edilului

Amanta lui Nichita si-a dat demisia, de teama edilului

Adina Samson, fosta iubita a lui Gheorghe Nichita, primarul suspendat de la Iasi, si-a dat demisia de la sefia Departamentului Managementul Calitatii.

Adina Samson este femeia „acuzata” ca l-a dat pe Gheorghe Nichita pe mana procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie.

Edilul este acuzat de oamenii legii de comiterea mai multor infractiuni, printre care si de faptul ca s-ar fi folosit de serviciile Politiei Locale in interes personal, respectiv pentru a o spiona pe femeia cu care s-a iubit timp de mai multi ani.

Nichita a fost plasat sub control judiciar, iar Adina Samson a decis sa renunte la functia pe care o avea in cadrul Primariei Iasi, de teama unei eventuale razbunari a edilului.

„Clienta mea era ingrozita ca Nichita se poate intoarce in primarie, daca justitia ii va permite acest lucru. Plecarea sa din primarie vine pe fondul temerilor ca Nichita i-ar putea crea probleme, cum s-a intamplat si in trecut”, spune avocatul femeii.

Conform B1 TV, Nichita a fost vazut zilele trecute in sediul Primariei, dar a stat doar 15 minute acolo, fiind insotit de avocatul sau. Sursa amintita precizeaza ca Nichita a mers la Primarie doar pentru a-si lua cateva obiecte personale si nu a stat de vorba cu vreunul dintre angajatii institutiei.

author avatar
Cristi Ionita
960 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger