AcasăNewsAmanta lui Francois Hollande este gravida in patru luni

Amanta lui Francois Hollande este gravida in patru luni

Un cunoscut blogger francez, citand o sursa de la canalul de televiziune M6, a anuntat ca actrita Julie Gayet ar fi gravida in patru luni.

Nimic nu l-ar fi putut scoate pe Hollande din nereusita administratiei sale pe plan economic decat relatia amoroasa cu actrita Julie Gayet, care a acaparat toata atentia opiniei publice.

Monsieur le President „se deghiza” cu o casca de motociclist cand se ducea la Julie

 

Cuibusorul de nebunii, aproape de Palatul Elysee

Nimeni nu s-a mai aratat interesat de reforme, de planurile de crestere a economiei franceze, de buget. Dupa ce marti a fost asaltat de jurnalisti despre statutul celor doua femei din viata lui, Valerie Trieweiler (48 de ani) si Julie Gayet (41 de ani), azi Hollande a mai intors o „fila” in scandalul sexual in care este implicat. Bloggerul Le Reel a anuntat ca actrita, cu care Francois Hollande se intalnea intr-un „cuibusor de nebunii” aflat la numai 130 de metri de Palat, ar fi gravida in patru luni. Sursa bloggerului este un journalist de la M6, un foarte respectat canal de televiziune.

Julie Gayet

 

Daca e gravida, Julie va fi Prima Doamna

Valerie Trerweiler se afla inca la spital, suferind de „soc extrem”, dupa ce a aflat despre tradarea partenerului ei. Daca vestea ca Julie este gravida se adevereste, Valerie poate sa-si ia adio de la Palatul Elysee si de la statutul de Prima Doamna, care-i costa pe contribualii francezi 85.000 de euro pe luna. Hollande a declarat ca se va pronunta in aceasta privinta inainte de vizita la Washington, in apropiere de Valentine’s Day! Hollande mai trebuie sa dea „o socoteala”, ce tine de securitate. Sebastien Valiela,  fotograful care l-a prins in flagrant, a declarat ca Hollande se ducea la iubita cu scuterul, „deghizat” cu o casca de motociclist, fara  echipa de securitate. Numai dimineata, un membru al echipei le ducea indragostitilor croissant. Frantuzesti!

author avatar
Adina Mutar
426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger