AcasăNewsAmanta lui Cioaca, audiata in dosarul "Elodia": "Mi-a spus ca i-a disparut...

Amanta lui Cioaca, audiata in dosarul „Elodia”: „Mi-a spus ca i-a disparut sotia. Am crezut ca glumeste!”

Procesul privind uciderea Elodiei Ghinescu a avut marti un nou termen, de aceasta data in fata magistratilor de la Pitesti fiind adusa amanta lui Cristian Cioaca pentru a depune marturie, dupa ce, intr-un termen anterior, a fost audiat si fostul iubit al avocatei.

Amanta principalului suspect in cazul uciderii Elodiei a marturisit in fata instantei de la Pitesti ca, in perioada in care ar fi trebuit sa fie ingrijorat de disparitia inexplicabila a sotiei lui, fostul politist era mult mai preocupat sa o cucereasca pe ea, scrie stirileprotv.ro

Femeia pe care Cioaca o curta asiduu, in perioada in care avocata „disparuse”,  a povestit ca relatia dintre ei s-a infiripat in timpul unei excursii, iar dupa aceea fostul politist o cauta tot timpul. Pe amanta nu a deranjat-o faptul ca fostul politist era insurat, mai ales ca, a povestit ea, il auzea deseori pe acesta certandu-se cu sotia la telefon. De asemenea nici disparitia Elodiei nu a pus-o pe ganduri pe femeie: „Imi spusese ca i-a disparut sotia, dar si mie mi-a disparut o data sotul trei zile de acasa… Am crezut ca glumeste!”, i-a spus femeia judecatorului, potrivit aceleiasi surse.

In fata magistratilor, amanta a mai povestit ca fostul politist o cauta la telefon, mergea acasa la ea ori o oprea pe strada cand o intalnea, iar asta, adaugat la faptul ca fusese citase la audieri, au facut-o sa se teama si sa se departeze de suspect. Instanta urmeaza sa se pronunte in privinta vinovatiei inculpatului.

author avatar
Alina Costache
2.156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger