AcasăNewsAmanare la primul termen al apelului in dosarul lui Dragnea

Amanare la primul termen al apelului in dosarul lui Dragnea

Meciul se poate incheia printr-o singura mutare. Daca o rateaza, Dragnea pierde mai mult decat un joc de sah

Judecarea apelului formulat in dosarul in care actualul lider PSD a primit o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare a inceput, luni, cu o amanare.

Mai exact, primul termen al apelului in dosarul presupuselor angajari fictive de la Protectia Copilului Teleorman fusese stabilit pentru aceasta prima zi a saptamanii, insa Dragnea a cerut o amanare pentru a-si angaja avocat. Drept urmare, Instanta Suprema a stabilit un nou termen, pentru data de 5 noiembrie.

Trebuie spus ca inca de dimineata in fata sediului ICCJ au venit mai multe persoane, atat din randul sustinatorilor, cat si ai contestatarilor liderului PSD.

Amintim ca apelul in dosarul DGASPC Teleorman va fi judecat de un complet de 5 judecatori de la Inalta Curte. Si ca in prima instanta, Dragnea a primit in aceasta cauza o senstina de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pentru instigare la abuz in serviciu. In dosarul vizand cele doua angajari de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman au mai fost vizate si alte persoane.

author avatar
Cristina Stefan
194 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger