AcasăNewsAm trait s-o vedem si pe-asta! Rusia va asigura securitatea in... SUA

Am trait s-o vedem si pe-asta! Rusia va asigura securitatea in… SUA

Incredibil! Trupele de elita rusesti vor marsalui prin Washington ca in Piata Rosie

Cortina de Fier dintre Vest si Est a disparut, la fel si Zidul Berlinului, dar nici cei mai optimisti analisti n-ar fi indraznit sa se gandeasca la faptul ca, intr-o zi, trupele rusesti vor asigura securitatea desfasurarii unor evenimente de masa in… SUA.

Incredibil! Trupele de elita rusesti vor marsalui prin Washington ca in Piata Rosie

Pe de alta parte, nici rusii nu visau ca militarii lor de elita vor marsalui pe strazile Washingtonului sau prin New York. Si totusi, acest lucru  va fi posibil, intrucat reprezentantii Ministerului pentru Situatii de Urgenta din Rusia si cei ai institutiei similare din SUA, FEMA (Federal Emergency Management Agency), au semnat un acord in acest sens.

Alianta militara ruso-americana

Documentul a fost parafat recent la Washington si prevede, negru pe alb, ca oficialii rusi vor oferi servicii de „securitate la evenimente de masa in SUA”. Cu alte cuvinte, trupele rusesti vor putea interveni oricand le-o vor cere autoritatile americane, pentru a apara SUA de dusmanii sai. Acordul prevede, de asemenea, ca Rusia si SUA vor face schimb de exeperti in timpul actiunilor de salvare demarate in urma unor „dezastre majore”. In document nu se precizeaza daca e vorba de dezastre naturale, atacuri teroriste sau actiuni de razboi indreptate impotriva SUA, astfel ca lumea va trebui sa acorde respect unei noi puteri miliare: alianta ruso-americana!

author avatar
Arpad Dobre
634 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger