AcasăNewsAm mai pierdut 13 suflete: Destul, Doamne!

Am mai pierdut 13 suflete: Destul, Doamne!

Prea multa durere a ramas in urma damnatului incendiu care a rupt de langa parinti si prieteni, numai pana acum, 45 de suflete. Doamne, toate sunt in puterea Ta, odihneste pe cei plecati la dreapta Ta si milostiveste-te de cei ramasi, insanatoseste-i Doamne si mai lasa-i printre noi. Caci ne-am invatat lectia si vina este a noastra, a tuturor.

Da, Doamne, stim vinovatii, ei sunt zilnic peste tot: Guvern, ministere si ministri, cu toti trepadusii care se ascund pe dupa birouri visand la salarii cvadriple, militieni si pompieri, responsabili ISU si alti hoti din diverse institutii de stat, primarii si consiliile locale, directorii de la diverse departamente, hotii care poarta haina statului, si da, presedintii care au tropait pana acum pe cadavrele mortilor de la Revolutie. Dar, Doamne, inainte de toate, noi toti suntem vinovati de aceasta tragedie. Noi, pentru ca am stat ca niste oi asteptand sa ne faca altii dreptate, in vreme ce in puterea noastra era sa-i luam de gulere si sa-i trimitem la beci, si acolo sa-i aratam lumii ca pe ultimele specimene de misei si ticalosi. Am cocolosit serpi la san si am dat demnitati furilor, am slavit bogatia si nu ne-a interesat pe spinarea cui s-a adunat ea, am ridicat slavi celor ce nu le merita si am inchinat la masa cu cei mai rai dintre oameni…

Asadar,

Iarta-ne, Doamne, si acest mare pacat si milostiveste-te de cei ramasi, alina-le durerea si mai lasa-i printre cei dragi lor, Doamne.

Am mai pierdut inca 13 vieti …

Catastrofa de la clubul Colectiv nu inceteaza sa faca victime. Sambata si duminica au mai plecat dintre noi sufletele a inca 13 tineri, frumosi si nevinovati. Sambata ne-au parasit Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionut Cosmin Popescu (32 de ani), Adrian Popa (29 de ani), Alex Chelba (33 de ani), Ionut Maior (27 de ani), Florin Cristian Popescu (35 de ani), Tullia Ciotola (20 de ani), Serian Mavi (25 de ani) si Andra Elena Toader (30 de ani). Duminica, tragedia a continuat. Au mai murit inca patru oameni: Alexandra Radulescu (26 de ani), Dan Matei Alexandru (26 de ani), cetateanul turc Ayberk Manci (20 de ani) si bateristul trupei “Goodbye to Gravity”, Bogdan Enache. Acesta din urma a murit dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia, dupa indelungi tribulatiuni la Bucuresti, unde, ore in sir, familiei i se spusese ca tanarul n-are asigurare medicala pentru interventiile ce urma sa le suporte in Tara Cantoanelor. Dumnezeu sa aiba grija de sufletele lor!

author avatar
National
492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger