AcasăNews"Am fost sosia Diavolului timp de cinci ani!"

„Am fost sosia Diavolului timp de cinci ani!”

Latif Yahia a fost silit sa se apuce de fumat si baut pentru a semana cat mai mult cu Uday.

Latif Yahia, barbatul care aparea la evenimente in locul lui Uday, unul dintre fiii lui Saddam Hussein, a  povestit recent ca a acceptat aceasta „slujba” de cosmar pentru a-si salva mama si surorile de la moarte.

Latif Yahia a fost silit sa se apuce de fumat si baut pentru a semana cat mai mult cu Uday.

Violuri, crime si torturi. Asta i-a fost dat sa vada irakianului Latif Yahia, in fiecare zi, timp de cinci ani,. Motivul pentru care barbatul  s-a chinuit astfel este din cale afara de simplu. Imediat ce si-a incheiat stagiul militar, Latih a fost recrutat de autoritatile de la Bagdad, care l-au obligat sa devina, aproape peste noapte, sosia lui Uday, fiul cel mare al lui Saddam Hussein. „Intr-o zi, am fost chemat la palat, unde Uday m-a intrebat:  „Ce ai zice daca ai deveni fiul lui Saddam?” Am raspuns ca toti suntem fiii lui Sadddam, pentru ca asa eram obligati sa spunem. „Nu, nu la asta ma refeream, ci la faptul ca vreau sa fii sosia mea, „, m-a lamurit el”, si-a amintit recent Latif.

Unul langa altul, Uday (stanga) si Latif(dreapta) par frati

Speriat, barbatul a refuzat, dar la cateva ore dupa asta a fost azvarlit intr-o inchisoare si torturat timp de sapte zile. In a opta zi, Yahia a fost eliberat. Atunci i s-a spus ca daca va continua sa refuze, mama si surorile, de 7 si 8 ani, vor fi violate si ucise. „Am fost silit sa accept si astfel am devenit sosia Diavolului. Din clipa aceea, cand Uday nu avea chef sa apara la evenimente oficiale, ci sa se distreze si sa faca orgii, il inlocuiam eu”, a povestit irakianul, care era sa fie ucis de 11 ori in locul fiului lui Saddam.

Fiul cel mare al lui Saddam a fost ucis de fortele speciale americane in 2003

„Omul asta era dracul gol. L-am vazut violand si ucigand. Odata l-am vazut violand o femeie gravida, apoi lovind-o cu o bara de fier. L-a ucis chiar si pe degustatorul lui Saddam„, si-a amintit Yahia, care a avut nevoie de consiliere psihologica pentru a scapa de traumele cu care s-a ales lucrand in slujba lui Uday.

author avatar
Alina Creanga
5.213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger