AcasăNewsAm dat un nou premiu la ”Marea Comentariada”! Mai sunt 7 invitatii...

Am dat un nou premiu la ”Marea Comentariada”! Mai sunt 7 invitatii la concertul lui Stefan Banica!

Venera Popa

Popa Venera din Bucuresti este castigatoarea din aceasta saptamana a concursului ”Marea Comentariada”, desfasurat pe site-ul national.ro.

Venera Popa

Ea a castigat o invitatie de doua persoane la Concertul Extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica din 16 decembrie 2011. Premiul a fost ridicat de Popa Venera de la sediul redactiei noastre.

Participa si tu! Mai avem de dat alte noua invitatii! Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe national.ro, sa lasi un comentariu la orice articol si sa te inscrii la newsletter!

Participa la “Marea Comentariada” si te trimitem la concertul de Craciun al lui Stefan Banica

Este foarte simplu. Nu rata ocazia de a fi prezent in cadrul megashow-ului facut de Stefan Banica in cadrul Concertelor Extraordinare de Craciun!

 

author avatar
Ciprian Purice
371 afisari

8 COMENTARII

  1. Mi-as dori foarte mult o invitatie pentru a ii face un cadou prietenei mele cea suparata pe mine. In fiecare an isi doreste sa ajunga, dar nu a apucat, iar anul asta, cand am si un motiv special, nu mai gasesc bilete, spre disperarea mea 🙂 Ea este o mare fana a lui Stefan, nu mai vad nici meciurile de fotbal acasa daca e „Dansez pentru tine”…

  2. Mi-as dori foarte mult o invitatie pentru a ii face un cadou prietenei mele cea suparata pe mine. In fiecare an isi doreste sa ajunga, dar nu a apucat, iar anul asta, cand am si un motiv special, nu mai gasesc bilete, spre disperarea mea Ea este o mare fana a lui Stefan, nu mai vad nici meciurile de fotbal acasa daca e “Dansez pentru tine”…
    +1

  3. Fetita mea il iubeste pe Stefan Banica Jr si isi doreste foarte mult sa mearga la concert

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger