AcasăNewsAlunecare de teren în Prahova. Case în pericol, locatarii s-au mutat la...

Alunecare de teren în Prahova. Case în pericol, locatarii s-au mutat la rude – VIDEO

Alunecare de teren în Prahova. Case în pericol, locatarii s-au mutat la rude - VIDEO (sursa foto: observatorulph.ro)

Vești rele pentru locuitorii unei zone din județul Prahova, unde s-a produs o alunecare semnificativă de teren.

Pământul a luat-o la vale într-o localitate prahoveană. Totul s-a întâmplat în satul prahovean Livada, iar despre situația de acolo s-a aflat chiar în cea de-a treia a Paștelui ortodox. ”O alunecare de teren poate pune în pericol 3 locuinţe din satul Livadea, comuna prahoveană Vărbilău. Din primele informaţii, se pare că se manifestă pe o falie de aproximativ 5 ha”, din câte s-a transmis, marţi, din direcția ISU Prahova, conform news.ro.

Dată fiind situația, locatarii caselor respective nu au putut sta cu teama în suflet că oricând se poate întâmpla ceva, astfel că au lăsat agoniseala de-o viață și s-au stabilit, temporar, la apropiați. E de precizat că e vorba despre patru oameni, care au plecat la rude, conform aceleiași surse.

Rămâne de văzut cum se vor derula lucrurile pe mai departe și ce se vor decide responsabilii care monitorizează întreaga problemă apărută ca urmare a alunecării de teren.

Situația din zonă a fost surprinsă în câteva imagini care au fost postate, marți, pe Youtube. Iată-le:

362 afisari

2 COMENTARII

  1. Mi-l amintesc pe bunicul, ca re atunci cand incepea ploaia mai mare, isi punea ceva pe umeri, lua o sapa si pleca in livada sa faca loc (zicea el) micilor terenti care se formau sa se scurga la vale , ca nu cumva sa se infiltreze in anumite locuri care ulterior ar putea aduce mari neplaceri. A mai vazut sau auzit cineva pe cineva, azi, facand acest lucru ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger