AcasăNewsAlti romani cu planurile de vacanta date peste cap. Agentie de turism:...

Alti romani cu planurile de vacanta date peste cap. Agentie de turism: „vom declansa procedura de insolventa”

l Gran Roque, perla arhipelagului Los Roques

O noua belea pe capul unor romani care aveau in plan sa se bucure de vacante- in tara sau in strainatate- dupa ce si-au luat bilete prin intermediul unei agentii de turism.

Mesajul adresat clientilor (captura Facebook/Agentia Mareea)

Dupa Genius Travel, agentie despre care, in urma cu doar cateva saptamani, s-a aflat ca are probleme similare, dupa ce mai multi conationali s-au trezit cu planurile de vacanta date peste cap, reprezentantii Mareea au transmis sambata in jurul pranzului, prin intermediul unui anunt postat pe pagina oficiala de Facebook a operatorului turistic, faptul ca au o . Una neprevazuta, cel putin la nivelul clientilor. Si anume ca se vor parcurge pasii procedurali in vederea demararii procedurii de insolventa.

Cat priveste situatia turistilor, reprezentantii agentiei au mentionat si cui anume trebuie sa se adreseze oamenii in vederea recuperarii sumelor datorate de agentia in cauza.

Va prezentam in cele ce urmeaza, integral, mesajul facut public din directia Mareea:

„Stimati clienti / Stimati parteneri,

Cu parere de rau va anuntam ca MAREEA este incepand de astazi, 03.09.2016, in imposibilitate de a mai onora angajamentele asumate. In consecinta vom declansa procedura de insolventa si vom incerca, in perioada imediat urmatoare, sa gestionam exclusiv rezervarile curente (turistii aflati in acest moment in unitatile de cazare din tara si strainatate).

Astfel, incepand cu data de 04.09.2016 nu vom mai putea onora niciuna dintre rezervarile confirmate. Pentru recuperarea sumelor datorate de catre MAREEA, va rugam sa va adresati asiguratorului societatii (polita de insolvabilitate nr: 8100258X ) si sa faceti demersurile necesare pentru recuperarea sumelor.

Regretam intreaga situatie precum si neplacerile cauzate.

Cu stima,

Echipa MAREEA”

Dupa cum era de asteptat, anuntul s-a lasat cu mai multe reactii de nemultumire in randul celor care au rezervat deja vacante prin intermediul agentiei.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger