AcasăNewsAlti opt oameni au murit din cauza gerului, in ultimele 24 de...

Alti opt oameni au murit din cauza gerului, in ultimele 24 de ore

(foto: stiri.rol.ro)

Gerul a facut alte opt victime, in ultimele 24 de ore. Potrivit Ministerului Sanatatii, sambata la pranz, alti noua bolnavi din diferite zone ale tarii asteptau ambulanta de mai multe ore.

 

(foto: stiri.rol.ro)

Cele opt victime ale gerului provin din judetele Cluj, Galati, Ialomita, Iasi, Suceava, Teleorman, Timis si Vaslui. Totodata, in ultimele 24 de ore, nu mai putin de 147 de persoane au fost duse in adaposturi sociale, 105 dintre ele avand nevoie de ingrijiri medicale, informeaza Mediafax.

De asemenea, pana sambata la pranz se inregistrau noua cazuri in care era solicitat ajutorul medicilor, insa ambulantele intarzie, din cauza conditiilor meteo. Este vorba despre sase cazuri in judetul Buzau – in localitatile Amara, Beilic, Plesesti, Mosesti, sindrila si Lipanescu, doua in Vrancea si unul in Galati.

Cod galben de ger in toata tara, pana duminica dimineata

Vremea continua sa fie deosebit de rece in toata tara. Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ger, valabila pana duminica dimineata. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat ca in aceasta perioada, in special in cursul noptilor si al diminetilor, va fi ger. Temperaturile minime vor fi in general intre -25 si -15 grade, iar cele maxime din timpul zilei vor fi negative.

85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger