AcasăNewsAlți cinci oameni din blocul cu dezinsecția, din Timișoara, au ajuns la...

Alți cinci oameni din blocul cu dezinsecția, din Timișoara, au ajuns la spital

A crescut numărul locatarilor imobilului din Timișoara care au ajuns la medic. Este vorba despre blocul în care s-a produs drama care a șocat o țară întreagă, în urma căreia au pierit un bebeluș de nouă zile, un copilaș de trei ani și mama acestuia din urmă.

Trei minori și doi adulți au ajuns, miercuri, la două spitale din Timișoara, după ce nu s-au simțit bine. Cu toții locuiau în blocul de pe strada Mioriței, unde s-au făcut dezinsecția/ deratizarea în urma cărora trei oameni au murit.

Este vorba despre trei copii – de 11, 12 și 14 ani și despre doi adulți, din câte anunță televiziunile de știri. În timp ce minorii au ajuns în grija doctorilor de la Spitalul Louis Țurcanu, adulții au fost investigați medical la Spitalul Județean.

Blocul respectiv a fost evacuat încă de luni, când cazul a ajuns în atenția opiniei publice.

Amintim că patronul firmei de dezinsecție/deratizare a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia a fost luată seara trecută de către magistrații Tribunalului Timiș.

71 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger