AcasăNewsAlte sase decese confirmate cu virusul gripal. Un bebelus, printre victime

Alte sase decese confirmate cu virusul gripal. Un bebelus, printre victime

Atât cei doi frați, cât și agresorul au ajuns la spital, dupa episodul violent

Patru femei, un baietel de doar patru luni si un barbat au murit dupa ce au contractat virusul gripal tip A. Anuntul despre cele sase decese a fost facut vineri seara, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, bilantul deceselor cauzate de gripa ajungand la 186.

Copilasul care nu a mai putut fi salvat de medici era din judetul Mures. Avea conditii medicale preexistente, adica si alte suferinte, si nu fusese vaccinat antigripal. Baietelul a sfarsit in cursul zilei precedente.

Victime ale aceluiasi virus gripal au cazut si doua femei din judetul Caras-Severin – una in varsta de 63 de ani si o alta de 58 de ani. In ambele cazuri, s-a anuntat ca pacientele aveau conditii medicale preexistente si nu se vaccinasera antigripal.

De asemenea, tot pe fondul gripei a sfarsit si o femeie de 48 de ani din judetul Giurgiu, care nu fusese imunizata impotriva bolii si avea si alte probleme de natura medicala. O alta victima a virusului gripal este o pacienta de 86 de ani din judetul Salaj, care nu se vaccinase impotriva gripei si avea si alte afectiuni.

Din cauza gripei a murit si un barbat de 85 de ani din Timis, care se confrunta cu alte afectiuni. Nu fusese vaccinat antigripal si a fost confirmat cu virus gripal tip A, conform aceleiasi surse.

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger