AcasăNewsAlte patru cai de acces la metrou, inchise de miercuri

Alte patru cai de acces la metrou, inchise de miercuri

Se scumpesc cartelele de metrou? Ce spune ministrul Transporturilor - VIDEO (sursa foto: Facebook)

Bucurestenii care aleg metroul ca mijloc de transport in comun trebuie sa aiba in vedere un aspect, astfel incat sa nu ajunga in situatia de a face un ocol, inainte de a ajunge sa ia un metrou.

Si anume sa tina cont de faptul ca, de miercuri incepand, se inchid patru cai de acces in subteran, demers ce face parte din seria celor menite sa permita desfasurarea lucrarilor de modernizare – in speta la inlocuirea vechilor turnicheti cu usi de acces.

Este vorba despre Statia Eroilor – accesul dinspre Splaiul Independentei, Bulevardul Eroii Sanitari si Piata Operei, Statia Politehnica – accesul spre parcul Grozavesti, accesul dinspre Bulevardul Iuliu Maniu (spre oras), Statia Preciziei – accesul dinspre Bulevardul Preciziei (spre oras) si Statia Gorjului  – 23.08 – 29.08.2017:  Accesul dinspre Bulevardul Iuliu Maniu si Strada Cetatea de Balta (acces pe partea cu piata, spre Lujerului), accesul dinspre Bulevardul Iuliu Maniu si Strada Moinesti (acces vizavi piata). Restrictiile vor fi valabile – in toate cele patru cazurile – in perioada 23-29 august.

sursa foto: Facebook/Metrorex

77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger