AcasăNewsAlte doua atacuri armate in America

Alte doua atacuri armate in America

Doi politisti au fost ucisi in Topeka, Arkansas

Doi politisti din Topeka, Arkansas, au fost impuscati in cap, in timp ce un tragator din San Antonio a deschis foc intr-un cinematograf unde rula filmul „The Hobbit”.

Doi politisti au fost ucisi in Topeka, Arkansas

Politistii din Topeka au fost impuscati duminica seara, cand primisera ordin sa verifice un automobil suspect stationat in fata unui magazin. Martorii spun ca un tanar de 20 de ani din vehicul a tras de aproape asupra politistilor.

Suspectul nu a fost prins. In San Antonio, un tanar a vrut sa deschida foc in restaurantul din China Garden, dar arma i s-a blocat. Oamenii s-au refugiat in cinematograf, unde rula „The Hobbit”. Tanarul s-a dus dupa ei, incepand sa traga de pe holul cinematografului, unde a ranit o persoana. Apoi a fost impuscat de o politista.

author avatar
Adina Mutar
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger