AcasăNewsAlte 300 de obiecte detectate din satelit in zona in care s-a...

Alte 300 de obiecte detectate din satelit in zona in care s-a prabusit avionul malaezian (VIDEO)

Mai multe ambarcatiuni s-au indreptat, joi, catre zona in care imaginile surprinse de un satelit thailandez semnaleaza cateva sute de obiecte care ar apartine epavei avionului Malaysia Airlines, despre care s-a anuntat ca s-a prabusit in sudul Oceanului Indian.

Desi premierul din Malaezia le-a taiat orice speranta rudelor celor 239 de pasageri ai cursei MH 370 privind posibilitatea existentei vreunui supravietuitor, anchetatorii continua cautarile epavei. Iar la aceasta ora operatiunea de recuperare a circa 300 de bucati si obiecte raspandite pe o suprafata de aproape 3.000 de kilometri, despre care se crede ca ar apartine avionului Boeing 777, disparut fara urma inca de pe 8 martie, e in plina desfasurare.

Intreg procesul este, insa, ingreunat de vremea rea, care impiedica alaturarea vreunui aparat de zbor la cautarea din largul oceanului Indian, pentru a acoperi intr-un timp mai scurt zona in cauza, potrivit BBC. Noul set de imagini, suprinse de aceasta data de un satelit al Thailandei, se adauga celor descoperite cu o zi in urma de un obiect similar, insa apartinand Frantei. In tot acest timp, familiile pasagerilor – 115 dintre ei cetateni chinezi- asteapta cu disperare raspunsuri de la autoritatile malaeziene la intrebarile legate de cauza producerii dramei.

Apropiatii calatorilor, dar si ai membrilor echipajului aflat la bordul aeronavei care decolase pe 8 martie de la Kuala Lumpur cu destinata Beijing, sperau inca de miercuri sa primeasca vesti din perimetrul in care se presupune ca s-ar afla epava aeronavei Boeing 777. Satelitul francez a identificat 122 de obiecte care pluteau in apa oceanului.

[youtube]8EdQL_r7W7g[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger