AcasăNewsAlta atentionare COD GALBEN. Capitala nu scapa inca de ploi!

Alta atentionare COD GALBEN. Capitala nu scapa inca de ploi!

Daca saptamana a inceput cum nu se putea mai trist sub aspectul vremii, fara urma de soare si cu cerul plin de nori care au cernut ploi ore in sir, nici ziua de marti nu aduce o schimbare semnificativa din acest punct de vedere.

Aria ploilor s-a mai redus, insa, fata de ziua precedenta si, din cate spun specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, catre seara precipitatiile se vor restrange si mai mult, catre sud-vest. Ceea ce s-ar putea traduce- pentru multi- prin vesti ceva mai bune despre vreme.

Pana atunci, insa, e bine sa aveti in vedere faptul ca, de dimineata de la ora 10.30 si pana catre seara, adica spre orele 18, instabilitatea atmosferica se va mentine atat in Capitala si judetul Ilfov, cat si in alte 22 de judete, aflate, integral sau doar partial, sub umbrela unui COD GALBEN de precipitatii.

Mai precis, este vorba despre o actualizare a avertizarii emise deunazi. Din cate spun meteorologii, marti vor avea in continuare nevoie de umbrela locuitorii din zona Moldovei, a Olteniei, a Carpatilor Meridionali si Occidentali, dar si din Muntenia si Dobrogea, unde va ploua in continuare, cel putin pana spre seara. Dupa acest interval, precipitatiile se vor mai rari, exceptand, dupa cum spuneam, sud-vestul tarii.

sursa foto: meteoromania.ro

author avatar
Cristina Stefan
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger