AcasăNewsAlpinistul Zsolt Torok, decorat post-mortem

Alpinistul Zsolt Torok, decorat post-mortem

În dimineața zilei în care va avea loc marea despărțire de cel care a fost Zsolt Torok, de la Cotroceni s-a făcut public faptul că primul om în stat a decis să îi acorde, simbolic, o distincție alpinistului decedat la doar 44 de ani.

„Astfel, în semn de înaltă apreciere și recunoaștere pentru importantele performanțe sportive obținute de-a lungul timpului, pentru determinarea și pasiunea cu care și-a desăvârșit poziția de alpinist la nivel național și internațional, precum și pentru contribuția semnificativă adusă sportului românesc, Președintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler alpinistului Zsolt Torok”, s-a transmis din direcția Președinției.

Familia și apropiații se pregătesc să îl conducă pe Zsolt Torok pe drumul fără de întoarcere. Alpinistul va fi înmormântat la Arad. Torok a fost găsit fără suflare sâmbătă, în zona Vârfului Negoiu, după ce plecase într-o excursie pe munte.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pacat ca atata truda stiinta sacrificiu efort. Arata ca poti muri atat in lift pe strada in statie in beci or pe versant.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger