AcasăNewsAliniere Marte – Pamant – Soare! Israelul intra in razboiul „ultimelor zile”

Aliniere Marte – Pamant – Soare! Israelul intra in razboiul „ultimelor zile”

O aliniere Marte-Pamant-Soare se petrece o data la 778 de zile, dar ce face ca acesta sa fie „speciala” este faptul ca precede „Luna insangerata” ce prevesteste „ultimele zile” ale unei ere.

Luna insangerata poate baga Israelul in razboiul din Siria, cu consecinte asupra intregii lumi

Cercetatorul John Hagee, din San Antonio, Texas, a documentat ca, de cate ori s-a petrecut acest fenomen, Israelul a suferit o cotitura dramatica in istoria sa.

Eveniment global semnificativ

Poate ca nu am acorda importanta acestui fenomen astrologic, daca n-ar exista la ora actuala o conjunctura razboinica, iar armata israeliana are rabini care cata in stele si dau unda verde sau nu pentru diverse actiuni militare. Iar acum, ar trebui sa dea unda verde. „Luna insangerata” de saptamana viitoare (14 aprilie) este prima dintr-un Tetrad (patru eclipse lunare „insangerate” succesive, urmate de sase Luni Pline) ce prevesteste, conform Bibliei, a doua venire a lui Christos. Vestea buna este ca, cea de-a patra „Luna insangerata” va fi in septembrie anul viitor. John Hagee se asteapta la debutul unui „eveniment global semnificativ” odata cu alinierea Marte – Pamant – Soare, un eveniment ce isi va arata rezultatele finale in septembrie anul viitor.

Istoria lumii se va schimba dramatic

Tetradul, care se petrece, de regula, o data intre 300 si 500 de ani, a avut intodeauna o semnificatie majora pentru evrei. In 1493, evreii din vestul Europei au fost expulzati de Inchizitia spaniola. La al doilea Tetrad, s-a infiintat statul Israel. Inca un Tetrad, „o anomalie”, s-a petrecut in 1967, cand a fost Razboiul de Sase Zile, arabo-israelian. „Prima Luna insangerata de acum va avea un impact neasteptat pentru Vest”, spune Hagee. Fiindca acolo se poate observa perfect fenomenul. „Istoria lumii se va schimba dramatic. Inca o data, Israelul va fi implicat. Prima Luna insangerata se va petrece de  Pastele evreiesc, iar a doua, in octombrie, de Sarbatoarea Tabernacolelor. Din nou, la 4 aprilie 2015, de Paste, iar in final, la 28 septembrie, de Sarbatoarea Tabernacolelor. Intre aceste patru Luni insangerate se va petrece o eclipsa totala de Soare”, arata Hagee. „Vin timpuri grele ce vor marca sfarsitul unei ere”.

Israelul in Noua Ordine Mondiala

Pentru Vest, in special pentru SUA, se poate spune ca timpurile grele au debutat de ceva vreme, cu un sistem financiar devenit tinta a elitei mondiale, care vrea sa instaureze o Noua Ordine Mondiala bancara. Siria si Ucraina reprezinta elemente decisive in lupta impotriva petrodolarului. Israelul, desi presat de Vest, are propria agenda geostrategica. Nu cedeaza nici la pacea cu palestinienii, nici la acordul nuclear cu Iranul. Cat despre Siria, tocmai s-a creat momentul sa ia o hotarare decisiva. Bashar a comasat trupe in sud, pentru a recuceri orasul Tel al-Ahmar, o pozitie cheie spre Quneitra, in Golan. Ca sa-l preia, va trebui sa foloseasca artileria grea, pentru ca are in fata trupe antiguvernamentale antrenate de americani in Iordania. Se anunta o lupta foarte grea in zona in care, conform unui tratat din 1974, ar fi trebuit sa fie demilitarizata. Ministrul israelian al Apararii, Mose Yaalon, si seful armatei israeliene, generalul Benny Gantz, sunt pregatiti sa ia o decizie majora, de interventie in acest sector aflat la granita Israelului. De asemenea, drone militare israeliene au fost raportate deasupra sudului Libanului. Interventia Israelului in razboiul din Siria va implica, obligat, marile puteri.

author avatar
Adina Mutar
1.027 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger