AcasăNewsAlina Vidican spulbera zvonurile: Nu i-am cerut nimic lui Cristi Borcea

Alina Vidican spulbera zvonurile: Nu i-am cerut nimic lui Cristi Borcea

Avand in vedere ca pe fondul aparitiei primelor informatii despre ruptura cuplului Alina Vidican-Cristian Borcea, nu s-au lasat asteptate zvonurile privind impartirea averii, sotia fostului actionar dinamovist, despre care s-a speculat ca ar fi avut anumite pretentii financiare de la afacerist, a facut lumina in tot acest caz.

Alina Borcea

Astfel, Alina Vidican lamureste pe toti cei care se preocupau de acest aspect cum stau lucrurile de fapt. „Cat ma priveste pe mine, din punct de vedere financiar, eu nu i-am cerut nimic lui Cristi, asta ca sa pun punct speculatiilor o data pentru totdeauna. Apartamentul de la Miami in care locuim in prezent i-a fost daruit la nastere fiului nostru Alexandru. Apartamentul este in prezent al familiei Borcea, deci nu este al nostru si el va face ceeace doreste cu el. Cat priveste business-urile de la Timisoara, hotelul si toate cele despre care s-a scris ca ar apartine familiei mele sunt tot ale familiei Borcea. Repet, daca vom divorta, eu nu i-am cerut nimic lui Cristi”, a explicat Alina, pentru „Libertatea”.

Mai mult, tanara alaturi de care fostul actionar al clubului din Stefan cel Mare a trait o frumoasa poveste de dragoste vreme de 13 ani a lamurit ca daca divortul se va semna, ea ramane cu Gloria Elena si cu George Alexandru, copiii cuplului. „Eu, de la sotul meu Cristi Borcea, raman cu doi copii absolut superbi, rodul iubirii noastre de 13 ani”, a incheiat Vidican.

author avatar
eNational
434 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger