AcasăNewsAlina Sturdza "trage" toate firele de argint din lume

Alina Sturdza „trage” toate firele de argint din lume

Alina Sturdza

Alina Sturdza, nepoata printului Dimitrie Sturdza, a devenit posesoarea celei mai mari  rezerve de fire argint din lume. Ea detine peste 200 de tone de fire din acest metal semipretios.

Alina Sturdza

Descendenta printului Sturdza a infiintat in urma cu 11 ani o firma de vanzari directe de cosmetice, produse de intretinerea casei, articole pentru sanatate, textile si accesorii.  Oferta firmei sale cuprinde articole vestimentare pe baza de argint si este singura din Romania care vinde sosete si lenjerie intima cu fir de argint.  Alina Sturdza a devenit anul trecut posesoarea  si singura detinatoare din lume a 200 de tone de fir de argint, pe care a dat circa 2 milioane de euro.  Textilele, ciorapii, sosetele si lenjeria intima cu fir de argint sunt la mare cautare.

Sosetele si ciorapii cu argint vanduti de Alina Sturdza au efect antimicrobian

Firma Alinei vinde lunar peste 3.000 de perechi de sosete (8 euro/pereche) si peste 1.000 de chiloti de dama  (15-16 euro/bucata). Desi poate parea un moft, textilele cusute cu fir de argint sunt antimicrobiene si previn infectiile, sosetele si ciorapii fiind de real ajutor persoanelor care au varice pe picioare.

author avatar
Arpad Dobre
1.199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger