AcasăNewsAlina Petre, fosta Magureanu, declaratie SOC: „Valentina Pelinel a fost si cu...

Alina Petre, fosta Magureanu, declaratie SOC: „Valentina Pelinel a fost si cu barbatul meu”

Alina Petre, fosta Magureanu, bomba sexy care a aruncat in aer clasa politica si mediul de afaceri cu dezvaluiri si denunturi explozive, socheaza din nou.

Alina Petre

Daca pana acum razboiul conjungal care a propulsat-o in atentia opiniei publice, dar si lupta impotriva coruptiei pe care o duce de ceva vreme, au determinat-o pe Alina Petre sa vorbeasca numai despre politica si bani, iata ca blonda face lumina si in cel mai controversat si fierbinte subiect din lumea mondena: Valentina Pelinel.

Intoarsa de curand din America, unde si-a vizitat cele mai bune prietene, Alina face o declaratie SOC. Aflata la o cafea cu o buna amica si  „barfind ca fetele” despre ce s-a mai intamplat prin Romania, s-a ajuns si la subiectul Valentina Pelinel – Borcea. Calma si sigura pe ea, Alina Petre spune cu o lejeritate demna de invidiat: „Nu inteleg de ce va bateti capul cu subiectul asta. Valentina Pelinel a fost si cu barbatul meu”!!! Adica Marian Magureanu, fiul fostului director al SRI Virgil Magureanu, cu care Alina a fost casatorita mai bine de 11 ani! Inca o data, ca poate nu ati inteles din cauza socului: Valentina Pelinel a umblat si cu Marian Magureanu. Atentie, dezvaluirea BOMBA nu e facuta de fiecine, ci chiar de fosta nevasta care, dupa cum deja se stie, nu prea a dat rateuri cand a venit vorba de informatii veridice si secrete pretioase. Doamne, cate probleme pe capul Valentinei! Tocmai acum cand pregateste de zor botezul lui Milan si mai ales cand Borcea da din colt in colt cu divortul. Dar pana la botez, care cica va fi unul extrem de discret, trebuie sa dezlegam inca un mare mister: a fost si Borcea inselat? Si-a inselat Valentina si amantul? Indiciu: Alina Petre, fosta Magureanu, inca nu a dezvaluit si perioada in care a avut loc idila dintre Valentina si Marian! Sa-l fi ajuns pe Borcea blestemul lui Boureanu? Cristi Boureanu, care, iata, afla acum ca n-a fost „tradus” numai cu Borcea, ci si cu Magureanu! A, apropos de botez: anuntandu-se unul discret cum v-am mai spus, intocmirea listei cu invitati ii va da reale batai de cap Valentinei, mai ceva ca la Palatul Victoria. Eh, nu din cauza vreunei probleme de securitate. Pai, ia ganditi-va, din partea lui Borcea lista e plina cu foste iubite (care trebuie eliminate, nu?), iar cea cu invitatii Valentinei … aia trebuie superverificata si, eventual, dusa la detectorul de minciuni.

author avatar
National
3.324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger