AcasăNewsAlina Gorghiu: "PSD vrea sa bage pumnul in gura Opozitiei"

Alina Gorghiu: „PSD vrea sa bage pumnul in gura Opozitiei”

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a atacat in termeni duri modul de a actiona al rivalilor social-democrati.

UPDATE: Dupa mai multe discutii cu ceilalti lideri ai Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a decis sa anuleze mitingul programat vineri, in ziua in care se discuta si motiunea de cenzura impotriva premierului Victor Ponta. Liderii PNL recunosc ca au recurs la acest gest, dupa ce PSD-istii au anuntat ca vor organiza si ei o actiune in paralel cu cea a liberalilor.

 

Vineri, cand va fi discutata motiunea de cenzura depusa impotriva premierului Victor Ponta, liberalii au organizat o actiune de protest la care sunt asteptati circa 10.000 de oameni.

Pentru a contracara actiunea de strada a liberalilor, social-democratii au anuntat ca fac si ei un miting prin care vor sa demonstreze cata lume inca il mai sustine pe Victor Ponta ca premier.

„Se adeveresc amenintarile lui Ponta si ale ilustrului necunoscut Cazanciuc de la Ministerul Justitiei, care spuneau ca vor face asa incat sa strice o manifestare pasnica pe care PNL doreste sa o organizeze. Este evident in ADN-ul PSD-ului sa bage pumnul in gura Opozitiei, societatii civile si sa reprime orice forma de manifestare si orice drept la adunare constitutional pe care orice om din Romania il are. O sa fac un apel la PSD si la fortele de ordine sa inteleaga ca demersul PNL este unul pasnic. Nu ne dorim niciun fel de concurenta cu PSD. Daca o sa-i intrebati pe cei de la PSD o sa vedeti ca nici nu stiu de ce organizeaza acest protest, decat acela de a crea situatii neplacute”, a afirmat Alina Gorghiu la sedinta Biroului Politic National al Partidului National Liberal.

Copresedintele Partidului National Liberal ii scuza pe social-democrati ca fac o mascarada si sustine ca PNL are autorizatie pentru actiunea de vineri.

author avatar
Cristi Ionita
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger