AcasăNewsAlina Gorghiu: "PSD nu are viziune si nu are directie"

Alina Gorghiu: „PSD nu are viziune si nu are directie”

Liderii Partidului National Liberal pregatesc o noua motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de premierul social-democrat Victor Ponta.

Liberalii sunt increzatori ca pot obtine, la vot, inlaturarea de la putere a guvernului Ponta. Pana atunci, Alina Gorghiu, copresedinte al Partidului National Liberal, a anuntat o parte dintre motivele pentru care PNL vrea sa-i scape pe romani de guvernarea Ponta.

„Romania e guvernata de pe o zi pe alta si nu de azi, de ieri. Astazi, in Parlament, premierul va incerca sa ne convinga ca in Romania lucrurile merg bine. In realitate, PSD nu are viziune si nu are directie. O guvernare implicata si cu viziune are intotdeauna raspunsuri la problemele din educatie si sanatate. O guvernare preocupata de viitor sprijina mereu familia, copiii, tinerii. Iar o guvernare inteligenta sustine permanent mediul privat si incurajeaza initiativa. Romania are nevoie de o astfel de guvernare”, a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, prin intermediul unui celebru site de socializare.

author avatar
Cristi Ionita
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger