AcasăNewsAlina Gorghiu: "Ponta trebuie sa-si dea demisia. Ar fi un gest de...

Alina Gorghiu: „Ponta trebuie sa-si dea demisia. Ar fi un gest de onoare”

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a anuntat, din nou, marti dupa-amiaza, ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia.

Liderul PNL este de parere ca „Victor Ponta a dus Romania pe un traseu gresit, iar singura solutie pentru a iesi din acest impas este sa-si dea demisia”.

Alina Gorghiu considera ca „nu ajuta faptul ca si-a dat demisia din fruntea PSD. Ar trebui sa dea dovada de responsabilitate si sa demisioneze inclusiv din functia de premier”.

Mai mult, liderul PNL spune ca „eventuala demisie a lui Victor Ponta din functia de prim-ministru ar reprezenta un gest de onoare. Victor Ponta ar trebui sa-si asume acel gest de onoare”.

In paralel, Alina Gorghiu a facut un apel catre ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, solicitandu-i „sa dea o explicatie publica in ceea ce priveste situatia de la evaluarea nationala si bacalaureat, pentru ca exista o mare discrepanta intre notele obtinute initial si cele obtinute dupa contestatie. Opinia publica din Romania nu doar ca o asteapta, ci o si merita”, a spus Alina Gorghiu.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger